Menu
RSS

unnamed

Escuts de policia per lluitar contra el càncer infantil a Cambrils

Escuts de policia per lluitar contra el càncer infantil a Cambrils

La Policia Local de Cambrils s’ha adherit a la campanya solidària 'Pels valents' per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que ha estat impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consisteix en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros.

El punt de venda és la comissaria de la Policia Local de Cambrils (plaça de l’Ajuntament 4), però s’està valorant habilitar-ne d’altres, en funció de la demanda i de la participació d’entitats i associacions del municipi. El compte oficial de Twitter de la policia local de Cambrils, @policiacambrils, donarà informació sobre l’evolució de la campanya i els punts de venda.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la.

El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web