Menu
RSS

unnamed

Declaren desert el concurs per cobrir la plaça de director de Ràdio Cambrils

Declaren desert el concurs per cobrir la plaça de director de Ràdio Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha declarat desert el concurs públic per cobrir la plaça de director/a de Ràdio Cambrils. Només una persona es va presentar al procés, convocat el passat mes de setembre, però ha estat descartada.

L'únic candidat va ser rebutjat pel Consell Consultiu Assessor i de Control de la Ràdio en no complir amb un dels requisits establerts a la convocatòria, referent al nivell d’anglès (es demanava acreditar el First Certificate o equivalent), i ara el consistori s’ha quedat sense aspirants per engegar la nova etapa de la ràdio. 

La reobertura d’aquest mitjà de comunicació municipal, que va deixar d’emetre a principis de l’any 2013 com a mesura per reestructurar els comptes de l’Ajuntament (tenia un cost de 400.000€ anuals), és una de les grans apostes per aquest mandat de l’alcaldessa, Camí Mendoza.

A finals de 2017 es van engegar els tràmits i el 9 de gener d’aquest any es va constituir la Comissió d’Estudi que va definir com serà la nova ràdio. El mes de maig, el ple va aprovar el reglament de la ràdio, que estableix un consell consultiu que avalua tot el procés. La intenció era que tornés a les ones aquest mateix 2018, però aquesta previsió no es podrà assolir després d’aquest imprevist.

Ara, s’haurà de tornar a convocar la plaça per buscar un director o directora. Els candidats i candidates seran avaluats per un tribunal, que traslladarà un informe al Consell Consultiu Assessor i de Control de la Ràdio. Finalment, el Ple nomenarà el director amb el suport de dos terços dels seus membres. 

Només després es podrà continuar amb el procés i assignar l’altra plaça que s’ha de cobrir de locutor. En aquest cas, el concurs es va fer en paral·lel, però fins que no es designi un director no es faran les proves pertinents als periodistes que s’han inscrit.

Darrera modificació elDimarts, 27 Novembre 2018 12:48

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web