Menu
RSS

unnamed

Els Reis Mags arribaran per mar a Cambrils

Els Reis Mags arribaran per mar a Cambrils

Com cada any, el plat fort del Nadal cambrilenc arribarà de la mà dels tres Reis d’Orient, que arribaran per mar el dissabte 5 de gener a les 18:30 hores. Per amenitzar l’espera a partir de les 18 hores hi haurà animació al port amb els Timbalers Cop de Cap.

Els focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats i seguidament s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila. En arribar a la plaça de l’Ajuntament, es donarà la benvinguda a la ciutat a Gaspar, Melcior i Baltasar, que faran la recollida de cartes, i s’oferirà xocolata a les persones assistents.

L’endemà els tres Reis repartiran els regals per les cases. Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, el dissabte 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà per barri de la Parellada, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

Com cada any, el programa d’actes reial està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web