Menu
RSS

unnamed

Ivan Sanz vol repetir com a alcaldable de l'Assemblea de Cambrils

Ivan Sanz vol repetir com a alcaldable de l'Assemblea de Cambrils

El regidor Ivan Sanz aspirarà a encapçalar per segona vegada la llista electoral de l'Assemblea de Cambrils (AdC) de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha anunciat aquest dilluns, a través d'un comunicat on confirma la seva intenció de liderar la candidatura de la formació assembleària que va néixer fa cinc anys.

Sanz ha defensat que, des de l'aterratge de l'AdC a l'Ajuntament de Cambrils, "hem estat una resposta política i social als intents de desmantellament dels espais comuns i les propostes col·lectives, articulats des de qui governa el municipi. Hem obert la institució a la gent, sempre amb un peu a l'Ajuntament i mil al carrer".

Als comicis del 2015, la candidatura de l'AdC es va fer amb 618 vots i un regidor. Ara, Sanz afirma que "reprenc i torno a demanar la confiança als amics i amigues, companyes de viatge de l'Assemblea de Cambrils, per a poder transcendir la feina feta durant aquest temps. Per a continuar ampliant el projecte, defensar els principis i les decisions comunes. Per a intentar, tots plegats, dotar la política municipal de major equitat i justícia social".

Ho fa, a més, amb ambició i considera que "som una proposta política amb essència guanyadora, amb la voluntat d'assolir majories capaces d'aspirar a governar el municipi".

El nomenament oficial de l'alcaldable, a l'espera de conèixer si hi ha més candidatures, es farà després d'una votació que encara s'ha de convocar, previsiblement a la primera o segona setmana de febrer. De moment, el pròxim dijous 31 de gener, a les 19 hores, l'AdC ha convocat una assemblea oberta al Centre Cívic de les Basses on començarà a articular les bases del seu programa electoral de cara a les municipals del 26 de maig.

 

Darrera modificació elDilluns, 21 Gener 2019 19:31

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web