Menu
RSS

unnamed

El projecte de Primàries Catalunya registra més de 200 electors a Cambrils

El projecte de Primàries Catalunya registra més de 200 electors a Cambrils

Un grup de cambrilencs i cambrilenques estan tirant endavant el projecte de Cambrils per la República-Primàries Catalunya, un procés que pretén assolir una candidatura independentista, oberta i integradora de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. 

Divendres passat van celebrar una Assemblea General on van definir i aprovar el reglament que ha de regir la celebració de les primàries per escollir els membres de la seva llista electoral. A partir d'ara, les persones interessades ja es poden començar a inscriure com a candidats/es a través de la plataforma www.primariescatalunya.cat.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 7 de febrer i per a que sigui validat caldrà que hi hagi un mínim de set candidats. Del 9 al 22 de febrer està programada la campanya entre els candidats de les primàries i el 23 de febrer es farà la votació. El dilluns 25 de febrer es proclamaran els candidats i es començarà a elaborar el programa electoral de forma participativa.

De moment, ja s'han inscrit com a electors a Primàries Cambrils més de 200 persones. Aquestes persones, que han de ser majors d'edat i residents a Cambrils, també hauran de registrar-se a través de la web i seran les encarregades de triar els candidats i el seu ordre a la llista electoral.

El projecte de Primàries Cambrils busca ara eixamplar el nombre d'electors i ha posat en marxa la seva presència a les xarxes socials amb perfils a Twitter (@primarcambrlis), Facebook (@primaries.catalunya.cambrils) i Telegram (t.me/primariescambrils).

Primàries Catalunya és una proposta impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana amb la voluntat d'aconseguir el major nombre d’alcaldies independentistes a través de llistes obertes i l'elecció directa dels candidats. De moment són presents a una cinquantena de municipis de tot Catalunya. Tot i que la seva intenció era aglutinar també els partits independentistes, el PDECat, ERC i la CUP s'han desmarcat d'aquest procés.

Darrera modificació elDimecres, 23 Gener 2019 11:23

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web