Menu
RSS

unnamed

Ivan Sanz tornarà a encapçalar la llista electoral de l'Assemblea de Cambrils

Ivan Sanz tornarà a encapçalar la llista electoral de l'Assemblea de Cambrils

Després de la seva entrada al saló de plens fa quatre anys, el regidor Ivan Sanz tornarà a encapçalar la candidatura de l'Assemblea de Cambrils a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho van ratificar els membres de la formació en una assemblea extraordinària celebrada aquest dimecres.

Durant l'acte es va fer un repàs de l'acció duta a terme al llarg d'aquest mandat i es van plantejar els objectius futurs pel pròxim cicle electoral. La seva prioritat, asseguren en un comunicat, és "acabar amb el bloqueig institucional dels últims quatre anys, i proposar un model de ciutat inclusiu i solidari, on tothom càpiga, i on ningú es quedi enrere".

En aquest sentit, el portaveu i ja candidat va afirmar que "les propostes per transformar a Cambrils i les seves institucions s’han d’elaborar de manera col·lectiva. A partir d’iniciatives ja existents, però també d’altres que haurem d’anar construint amb les veus dels moviments socials i veïnals, amb treballadors i treballadores de diferents sectors i, principalment, amb el conjunt de la ciutadania".

En paral·lel a l'elecció de Sanz, Podem Cambrils ha fet pública la seva intenció de presentar-se als comicis del 26M amb la seva pròpia marca després de fer-ho integrada a l'Assemblea fa quatre anys. Pilar Sin Alvinza ha estat escollida per la formació morada com la número 1 de la llista electoral.

Tanmateix, a través d'un comunicat, Podem Cambrils afirma que establiran una ronda de contactes "amb les nostres forces germanes" per configurar el seu projecte electoral.

Darrera modificació elDivendres, 15 Març 2019 17:06

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web