Menu
RSS

unnamed

Cambrils contractarà 12 persones amb els nous Plans d'Ocupació Municipals

Cambrils contractarà 12 persones amb els nous Plans d'Ocupació Municipals

L’Ajuntament de Cambrils promou la segona edició dels Plans d’Ocupació Municipal per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. La nova línia amb finançament íntegrament municipal va néixer l’any passat per complementar els plans subvencionats per la Generalitat i arribar a més segments de població en situació desfavorida.

L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, disparades en temps de crisi econòmica, millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

En aquesta segona convocatòria l’Ajuntament contractarà a 12 persones durant nou mesos a partir de l’abril per a la realització de feines de consergeria per a edificis municipals, de manteniment de la via pública i equipaments educatius, i de suport administratiu. Durant el període de contractació, les persones seleccionades realitzaran un mòdul formatiu de recerca de feina dins la jornada laboral per millorar la seves habilitats i coneixements de les eines necessàries per al seu retorn al món laboral.

Les persones interessades es poden inscriure fins el 15 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils o a la seu electrònica. El pla s’adreça a persones empadronades a Cambrils, aturades, inscrites a l’Oficina del SOC com a demandats d’ocupació, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi i amb un temps d’atur com a mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de sol·licitud.

Darrera modificació elDilluns, 11 Març 2019 20:29

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web