Menu
RSS

unnamed

Intensifiquen la recerca de l'home de 84 anys desaparegut a Cambrils

Intensifiquen la recerca de l'home de 84 anys desaparegut a Cambrils

Aquest dijous s'ha intensificat la recerca de José Garcia Martínez, el veí de Cambrils de 84 anys desaparegut ahir. La Policia Local ha demanat l'ajuda de la ciutadania a través de les xarxes per trobar l'home, que patiria principi d'Alzheimer i tindria dificultats per caminar.

La última vegada que se'l va veure va ser a un bar del barri de Nou Cambrils cap a les 11h del matí. En el moment de la desapareció vestia pantalons texans, un jersei verd, una gorra o boina negra i un bastó. 

Després de treballar durant les primeres hores sense obtenir resultats positius, el dispositiu s’ha ampliat amb més patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra, Bombers, Guardia Civil i grups de voluntaris que estan rastrejant diverses finques properes al seu domicili. 

El punt de trobada establert per la Policia Local és el Centre Cívic de Nou Cambrils (passatge 5, n. 12), on comandaments del cos organitzen el veïns i veïnes en grups de 5 persones i els assignen les zones a rastrejar. De moment ja s’hi han presentat unes 35 persones voluntàries.

Darrera modificació elDivendres, 22 Març 2019 13:56

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web