Menu
RSS

unnamed

Els promotors de l'hotel del Pòsit presenten un nou projecte amb més habitacions

Els promotors de l'hotel del Pòsit presenten un nou projecte amb més habitacions

Recta final a la tramitació de l’hotel de luxe projectat a la plaça del Pòsit de Cambrils. Els promotors han presentat ja el nou projecte a l'Ajuntament després de refer els plans inicials projectats fa sis anys. En un principi, s'havia parlat de mantenir les 55 habitacions tot i aixecar una planta menys, però el nou projecte fins i tot en contempla dotze més.

Segons informa en un comunicat la societat promotora, Natarent, la construcció de l'hotel suposarà una inversió de 18 milions d’euros i la creació de 25 nous llocs de treball. L'establiment serà de categoria quatre estrelles, tindrà 67 habitacions -deu de les quals ‘suites’- i preveu obrir portes la primavera del 2021. 

El projecte es va anunciar el 2013 però des d’aleshores s’ha mantingut aturat, sobretot per la manca d’acord amb l’empresa gestora del pàrquing subterrani de la plaça per reforçar els pilars que haurien de suportar l’edifici. Els promotors han decidit modificar el projecte per tal d’alleugerir l’estructura i rebaixar-lo de cinc a quatre pisos d’altura.

Segons l’empresa promotora, el nou hotel estarà obert tot l'any amb la intenció de col·laborar a trencar l’estacionalitat turística. A més, l’edifici “permetrà donar continuïtat al teixit urbà integrant la singularitat d'un edifici cridat a ser un referent”, sobretot per la façana sobre la plaça i un gran atri interior de tres plantes d'altura, segons assenyala el comunicat de l’empresa.

L’edifici s’ha concebut com una gran gàbia de pesca artesanal i tindrà més de 4.200 metres quadrats de superfície construïda. El projecte utilitza el vímet per a la formació de gelosies tant en les façanes interiors de l'atri com en les de carrer, on la meitat de la superfície en planta baixa es destinarà a usos comercials. L’hotel també tindrà bar, restaurant i una piscina a la coberta, que s’han concebut com un mirador. 

El mes passat els promotors van avançar que la construcció arrencaria a partir del 15 de setembre vinent, tal com estableix la normativa municipal, i que les obres durarien un any i mig. Mentrestant, l’empresa promotora s’ha compromès a enretirar uns metres les tanques que delimiten el solar, per deixar més espai lliure a la plaça, i a netejar i a ornamentar el tancament actual.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web