Menu
RSS

unnamed

Camí Mendoza renova l’alcaldia de Cambrils

Camí Mendoza renova l’alcaldia de Cambrils

Camí Mendoza ha esta investida alcaldessa de Cambrils amb els vots a favor de 6 regidors i regidores d’ERC, 3 de Junts per Cambrils i 3 de NMC. En el Ple de Constitució de l’Ajuntament, celebrat aquest migdia, també han pres possessió del càrrec els 21 membres que formen la corporació municipal pel mandat 2019-2023.  

L’alcaldessa ha afirmat que continuarà al servei de la ciutadania, amb la porta oberta i disposada a escoltar i dialogar amb qualsevol veí o veïna, càrrec electe o treballador. Mendoza ha assegurat que governarà per millorar el dia a dia de tots els cambrilencs i cambrilenques, impulsant les polítiques socials  que siguin necessàries, impulsant polítiques que revitalitzin l’activitat econòmica del municipi i apostant fermament per impulsar el patrimoni cultural cambrilenc”.

“Governaré per a totes les cambrilenques i cambrilencs: per implementar nous projectes socials i de benestar; per prendre decisions en l’àmbit econòmic que permetin que Cambrils sigui una ciutat atractiva per invertir i per crear ocupació; per continuar dirigint les finances municipals amb rigor i honestedat i invertir en la ciutat, en serveis, en infraestructures i en paisatge urbà; per governar amb humanitat i humilitat amb la convicció que Cambrils ha de ser un referent al territori en serveis i en qualitat de vida, i per posar les bases d’un municipi republicà defensant la justícia social, la igualtat i la llibertat, ha explicat l’alcaldessa.

En el proper ple es constituirà el govern encapçalat per la cap de llista més votada i format per ERC, Junts per Cambrils i NMC, que ja van anunciar el pacte el passat 28 de maig. A l'oposició hi haurà Ciutadans, PSC i PP.

investidura3 1

Regidors i regidores del nou mandat

 ERC (6)

Camí Mendoza Mercè

Alejandro García Muñoz  

Cinta Ballesté Aran

Eduard Pellicer Sabaté  

Hélène Arcelin Zabal

Jaume Gila Pliego

 

Ciutadans (4)

               

Juan Carlos Romera Gil

Santiago Gámez Moreno  

Patricia de Miguel Ladreda  

Yolanda Burgos Vena

 

PSC (4)

               

Ana López Vázquez

Josep Maria Vallès Recasens  

Yolanda Quílez Castán

Ingrid Duch Sanz

 

Junts per Cambrils (3)

            

Josep Lluís Abella Hortoneda

Marta Borràs Donato

Joan Maria Artigau Príncep  

 

NMC (3)

Oliver Klein Bosquet

Enric Daza Micol

Natalia Pleguezuelos Berlanga

 

PP (1)

David Chatelain

 

Darrera modificació elDissabte, 15 Juny 2019 18:44

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web