Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cambrils ampliarà el servei de socorrisme a les platges aquesta temporada

Imatge d'arxiu de la presentació de l'equip de socorrisme de l'any passat. Imatge d'arxiu de la presentació de l'equip de socorrisme de l'any passat.

Cambrils ampliarà aquesta temporada el servei de prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi. És una de les millores de l’oferta de l’empresa Altesport 2000 SL, a qui s'ha adjudicat la prestació del servei per segon any consecutiu.

Així doncs, a més de cobrir el període comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre, els socorristes també vigilaran les platges el dissabte 14 de juny i els caps de setmana 20 i 21 i 27 i 28 de setembre.

Altres millores destacades de la proposta d’Altesport són l’aportació d’un tot terreny 4x4; quatre desfibril·ladors externs per poder atendre persones que pateixin una aturada cardiorespiratòria, i dues cadires amfíbies per facilitar l’accés a la platja i el bany a persones amb mobilitat reduïda, que s’afegiran a les que ja té l’Ajuntament a les platges de Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral.

A més, l’empresa realitzarà tallers mediambientals a les platges de Cambrils i una festa aquàtica amb inflables i col·laborarà amb festivitats estivals amb una ambulància de retén.

Pel que fa a la política de personal, l’empresa es compromet a signar el 80% dels contractes amb persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament de Cambrils. Altesport formarà els treballadors amb un curs en prevenció de riscos laborals, simulacres reals a la platja, formació de primers auxilis i l’obtenció del carnet per manipular desfibril·ladors.

El servei s’ha adjudicat per 171.215 euros, que suposa una rebaixa de 35.695 euros respecte a l’import de licitació. En els últims cinc anys, s’ha reduït el cost en més de 60.000 euros. El 2010 es va adjudicar per 231.863 euros, el 2011 per 222.000, el 2012 per 207.000 i el 2013 per 187.913.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.