Menu
RSS

unnamed

Joan Mas deixa l'Ajuntament de Cambrils i Alfred Clúa ocuparà el seu lloc al grup socialista

Joan Mas deixa l'Ajuntament de Cambrils i Alfred Clúa ocuparà el seu lloc al grup socialista

Alfred Clúa substituirà Joan Mas com a regidor del grup socialista a l’Ajuntament de Cambrils. Així ho ha anunciat el PSC en un comunicat remès a la premsa on avancen que el relleu es produirà durant el proper ple municipal.

Durant la seva llarga trajectòria política, Joan Mas ha estat alcalde, tinent d’alcalde i regidor durant vàries legislatures municipals. En aquest moments ha decidit tancar la seva etapa com a regidor per motius personals tot i què continuarà militant a l’agrupació socialista i que manté el seu compromís amb el PSC.

Des de la comissió gestora de l’agrupació socialista de Cambrils s’ha volgut “reconèixer i agrair la gran tasca política duta a terme per Joan Mas durant tots aquests anys. Una feina al servei de Cambrils i també en defensa dels valors de llibertat, solidaritat i justícia social que els socialistes encarnem.”

“És obvi per a tothom que aquests 35 anys d’Ajuntaments democràtics han transformat Cambrils a millor en tots els aspectes”, ha considerat la també regidora socialista Anna López.

Pel que fa al nou regidor del PSC a l’Ajuntament, Alfred Clúa, arriba al consistori després d’una llarga trajectòria política i sindical en defensa dels drets dels treballadors. Membre del comitè d’empresa en el sector químic tarragoní per l’UGT, Clúa també forma part de nombroses associacions i entitats de la societat civil i és membre de la Junta del club de futbol Cambrils Unió.

En relació a les seves tasques com a regidor, Alfred Clúa ha subratllat que “el nostre objectiu número 1 ha de ser fer tot el que estigui en mans de l’Ajuntament per pal·liar, encara que sigui en part, el patiment de tantes i tantes famílies cambrilenques colpejades per la crisi econòmica. Aquesta és la nostra obsessió”, ha conclòs el nou regidor socialista.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web