Logo
Imprimir aquesta pàgina

Més de 80 establiments de la vila i el port obriran fins a mitjanit el 2 de maig en el “Cambrils comerç de nit”

Més de 80 establiments de la vila i el port obriran fins a mitjanit el 2 de maig en el “Cambrils comerç de nit”

Més de 80 establiments de la vila i el port obriran les portes fins a les 24 hores divendres 2 de maig en la primera edició conjunta de la campanya comercial “Cambrils comerç de nit”, organitzada pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, l’Associació d'empresaris i comerciants Vila Centre, la Unió de Botiguers de Cambrils i el Pòsit Batega, amb el suport del Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert.

Les associacions de les dues zones, que ja van portar a terme la iniciativa per separat el 2013, han unit esforços per aprofitar el divendres de pont, posar en valor el teixit comercial de Cambrils i presentar les novetats de la temporada 2013-2014.

A més dels obsequis, promocions i descomptes especials que oferiran els establiments participants, s’han programat activitats paral·leles com música, espectacles en directe i tallers infantils.  Tots els establiments participants es distingiran amb un segell a l’aparador i estaran guarnits, a la vila amb motius florals i al port amb globus i altres sorpreses. I el trenet turístic adaptarà els seus horaris a la campanya facilitant els desplaçaments entre les dues ànimes comercials de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros; la presidenta de Vila Centre, Teresa Recasens, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, han presentat avui la campanya comercial.

L’alcaldessa de Cambrils ha destacat la bona acollida de l’edició del 2013, que es va realitzar el 30 de març al port i el 18 d’octubre a la Vila, i la coincidència enguany amb la Setmana Catalana de la Vela. Tot seguit, la regidora de Promoció Econòmica hi ha afegit que Cambrils demostra que té un sector comercial urbà potent, dinàmic i actiu, amb una alta concentració a la vila i al port. “El turisme familiar, la platja, la gastronomia, la cultura i l’oferta comercial de qualitat ens diferencien d’altres ciutats”, ha conclòs Carme Cros. Finalment, els dos representants dels comerços han detallat el programa d’activitats.

Les activitats començaran a les 11 hores a la plaça Espanya, que serà l’escenari de tallers infantils, conta-contes i una màster class de zumba per tots els públics a càrrec de l’Escola Dream Dance de Cambrils.  El programa a la zona de la Vila continuarà a la tarda amb la selecció de música d’avui i sempre del dj Albert. I a les vuit de la tarda arribarà l’acte més esperat: la desfilada de moda organitzada pels establiments participants.

A la zona del port les nou activitats programades es concentraran de les 18 a les 24 hores. Un cercavila a toc de batucada que sortirà de la plaça de l’Església obrirà la festa, que també comptarà amb danses tribals, l’Espai Musical amb Majúscules amb la Big Band de l’Escola de Música de Cambrils, un concert de saxo, espectacles itinerants amb focs, colors i malabars i sessions de hip-hop. El concert fusió chill out, funky, deep house amb acompanyament de guitarra espanyola a càrrec de Mar Vora i José Petate tancarà la nit comercial a la plaça de Pòsit.

ACTIVITATS PROGRAMADES

ZONA VILA

Carrers adscrits al comerç de nit: plaça Espanya i rodalies.

HORARI/ 11.00 h-13.30 h _ 17.00 h-24.00 h

De les 11 a les 13h

A la plaça d’Espanya, TALLERS INFANTILS, CONTA CONTES i MÀSTER CLASS DE ZUMBA a càrrec de l’Escola Dream Dance de Cambrils. Apte per a tots els públics.

De les 17 a les 24h

A la plaça d’Espanya, ambientació musical a càrrec del DJ Albert, MÚSICA D’AVUI I DE SEMPRE

De les 20 a les 21.30h

A la plaça d’Espanya, DESFILADA DE MODA a càrrec dels establiments participants de VILACENTRE.

ZONA PORT

Carrers adscrits al comerç de nit: Barques, Carme, Consolat de Mar, Drassanes, Ferran Sors, Miquel Planas, Pescadors, Mossèn Batalla, Pl. Catalunya, Ramon Llull, Roger de Llúria, Sant Pere i Lepanto

HORARI/ 18.00 h-24.00 h

De les 18 a les 19 h

Pels carrers del Port de Cambrils, passacarrers a toc de BATUCADA a càrrec dels atabaladors. Sortida des de la Plaça de l’Església.

De les 18:30 a 19:30 h

A la plaça del Pòsit, POP JOVE a càrrec de Carla Gibert.

De les 18:30 a 19:10 h i de les 19:50 a les 20:30 h

A la plaça de les Remendadores, mou-te al ritme de les DANSES TRIBALS amb Sylvia Yssel.

De les 19:30 a les 21 h

A la plaça Catalunya, ESPAI MUSICAL AMB MAJÚSCULES amb la BIG BAND de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.

De les 20.30 a les 22h

Pels carrers Drassanes, Roger de Llúria i Sant Pere,

ESPECTÀCLES ITINERANTS AMB FOCS, COLORS i MALABARS.

Sortida des de la Plaça de les Remendadores.

De les 21:30 a les 22:30h

Al carrer Consolat de Mar, CONCERT DE SAXO a càrrec de Gerard Marsal.

De 21:30h a 22:30h

A la Plaça de l’Església, MALABARS AMB LLUMS.

A partir de les 19.30 h

A la Plaça Mossèn Batalla i a la del Pòsit, sessions de HIP-HOP per a tots!

De les 22.30 a les 24h

A la Plaça del Pòsit, CONCERT FUSIÓ CHILL OUT, FUNKY, DEEP HOUSE amb acompanyament de GUITARRA ESPANYOLA a càrrec de Marc Vora and José Petate.

Darrera modificació elDissabte, 26 abril 2014 10:37

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.