Menu
RSS

unnamed

Els balcons de Cambrils es converteixen demà en escenaris per a joves músics

Els balcons de Cambrils es converteixen demà en escenaris per a joves músics

Els balcons del barri antic de Cambrils es convertiran en escenaris per joves músics el proper divendres 9 de maig a partir de les 18:30 hores.

A la segona edició de Música als Balcons hi participaran 50 alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC), que tocaran des de diferents balcons del barri antic mentre uns 15 nois i noies del Centre de Dansa Cambrils ofereixen coreografies a peu pla. El regidor de Cultura i Planificació de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils, Francesc Garriga; la presidenta de l’associació d'empresaris i comerciants Vila Centre, Teresa Recasens; la directora de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Eva Garriga, i el president de l’associació de veïns El Portal han presentat avui l’activitat cultural.

Música als balcons va ser una iniciativa del Pla de Barris a la qual es van unir Vilacentre i l’associació de veïns El Portal amb la voluntat de crear un projecte per promoure i dinamitzar el barri antic. La primera edició es va celebrar el desembre del 2012 com a cloenda d’aquest programa d’intervenció integral del barri i va tenir molt d’èxit. Aquesta segona edició impulsada directament per les dues associacions, amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, i ha comptat amb la implicació de l’Escola Municipal de Música i el Centre de Dansa de Cambrils. Francesc Garriga ha explicat que a més de dinamitzar el barri, “el projecte permet la fusió entre la cultura i el patrimoni urbà”. En aquest cas, la música, la dansa i es fusionen en el marc del barri antic de Cambrils.

L’origen de la ruta és el Centre Cultural i, a partir d’allí, començarà un itinerari guiat per les alumnes del Centre de Dansa pels carrers del barri antic. Es faran vuit parades per escoltar els diferents grups musicals de l’EMMC i una per deixar-se portar per la música indie del grup The Nelatons. L’última actuació serà a la plaça d’Espanya.

Darrera modificació elDijous, 08 Maig 2014 20:03

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web