Menu
RSS

unnamed

Deu vaixells pesquers de Cambrils i l'Ametlla de Mar oferiran l'activitat de pescaturisme a partir de juliol

Deu vaixells pesquers de Cambrils i l'Ametlla de Mar oferiran l'activitat de pescaturisme a partir de juliol

Set embarcacions pesqueres de Cambrils i tres de l'Ametlla de Mar oferiran a partir de l'1 de juliol i fins el pròxim 30 de setembre activitats de turisme pesquer, més conegudes com a pesca turisme.

Aquesta oferta, que es posarà en marxa coincidint amb la finalització de la veda, permetrà els turistes pujar a bord i viure l'experiència de sortir a pescar un dia. El preu, amb el dinar a base de peix fresc inclòs, oscil·la entre els 95 i els 140 euros per persona, segons si es tracta d'una barca d'arrossegament o d'arts menors. El màxim de turistes que podran viatjar en cada embarcació serà de cinc.

Les reserves ja es poden gestionar a les oficines municipals de Turisme de Cambrils i l'Ametlla i en els propers dies també online a través dels webs de l'Estació Nàutica Costa Daurada (http://www.estacionautica.info) i l'Estación Náutica de España (http://www.estacionesnauticas.info).

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha destacat que el pescaturisme "afegeix un plus de qualitat al turisme i dóna valor a les nostres tradicions". Considera que amb un millor coneixement del sector es podrà apreciar més la feina dura dels pescadors. Per la seva banda, l'alcalde de l'Ametlla, Andreu Martí, ha destacat la importància del compromís dels dos ajuntaments, les confraries i l'Estació Nàutica per donar a conèixer turisme i tradició. "Les coses surten millor quan fem pinya", ha assegurat. "La pesca és un referència a la Cala i és d'on venim, però el turisme creix en el PIB i és cap on anem. El turisme pesquer es converteix, així, en un complement econòmic pel sector pesquer", ha declarat.

L'Estació Nàutica serà l'encarregada de difondre l'oferta, vendre el producte i donar informació bàsica als turistes abans de pujar a la barca.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web