Menu
RSS

banner ILCD 4

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

El reaprofitament de l'aigua depurada de Vila-seca i Salou creix un 73% en cinc anys

Els terciaris de les depuradores de Vila-seca i Salou i Tarragona han produït durant el 2017 un total de 6,7 hm3 d’aigua regenerada, segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Aquest volum, que es destina per a usos industrials (polígon petroquímic de Tarragona) i lúdics (Port Aventura), suposa un increment del 73% en els darrers cinc anys (el 2013 eren 1,8 hm3).

Cambrils, Salou i Vila-seca, al Grup Impulsor de la Regió del Coneixement

Els alcaldes de Cambrils, Salou i Vila-seca han assistit aquest dijous a la nova sessió de treball del Grup Impulsor de la Regió de Coneixement, que ha tingut lloc al castell de la Suda de Tortosa. Aquesta trobada ha servit per debatre sobre la governança i la formalització de la Regió del Coneixement, fent incís en la definició del full de ruta a seguir amb el diàleg amb el Govern i amb el Parlament.

“Deixa’t prendre el pèl” recapta més de 22.000 euros per a la investigació del càncer infantil

La tercera edició de la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” per a la investigació del càncer infantil ha batut el record: 1.112 tiquets de serveis de barberia i perruqueria venuts i 22.046 euros nets recaptats per donar al Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web