Menu
RSS
Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

El Grup Esplai continua sorprenent a la Masia Catalana després de 32 anys

El Grup Esplai Salou tornarà a donar caliu enguany a la Masia Catalana amb la tradicional representació del seu pessebre vivent, a càrrec dels infants i joves de l’entitat, guiats pels monitors. Cal dir que el pessebre vivent de l’Esplai és tota una institució a Salou, ja que data de 1986. La direcció és a càrrec de la Gemma Martí i la coordinació és, actualment, en mans de les monitores Arola Naya i Luz Fandiño.

Set empreses se sumen a la primera Fira de l’Ocupació a Salou

El Teatre Auditori de Salou acollirà el pròxim divendres 30 de novembre, de 9 a 14 hores, la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tarragona, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Aquesta fira, que alberga per primer cop Salou, pretén acostar l’oferta de feina a la demanda i està dissenyada com a punt de trobada entre joves i empreses. 

Ajornen l'inici de la Festa del Calamar de Salou per culpa del vent

Aquest dilluns 26 de novembre, a les 15:15h, estava prevista la 1a de les sortides d’aquesta setmana en el marc de la Festa del Calamar. Enguany, però, el jurat compost per Joan Borràs, Xavi Beamud i Gerard Salvador han decidit anul·lar la sortida pel fort vent que bufava, de 22 nusos i les previsions que anés augmentant fins als 27 nusos. De fet, l'activació de l'alerta del Pla Ventcat per part de Protecció Civil desaconsellava qualsevol activitat a l’aire lliure.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web