Menu
RSS

unnamed

Cambrils celebra les primeres Jornades del Romesco

  • Publicat a Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros, i representants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, van presentar la setmana passada la primera edició de les jornades gastronòmiques del romesco de Cambrils.

Llegir més ...

Turisme de Cambrils rep el premi Jordi Cartanyà de la Diputació

  • Publicat a Cambrils

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils va rebre el premi Jordi Cartanyà de la Diputació de Tarragona en la categoria de municipi del litoral. La distinció arriba per haver incorporat l’aplicació Layar de realitat augmentada als seus fulletons turístics, una eina innovadora que permet a l’usuari, a través del seu smartphone, completar la informació de l’opuscle a través d’elements amb relleu, volum i moviment..

Llegir més ...

Guerra oberta al PSC de Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Diuen que quan una ferida no cura bé, si torna a obrir-se brolla la sang amb més virulència. Si no, que l’hi preguntin als socialistes de Cambrils. En poc més d’una setmana, l’executiva local ha quedat desmantellada a mans del propi partit en una maniobra justificada per “reestablir el consens” i titllada per l’executiva sortint com un “cop d’estat” i “una cacera de bruixes”.

Llegir més ...

‘Ja no té massa sentit allò del vi blanc per al peix i el vi negre per a la carn’

  • Publicat a Cambrils

Manel Subirà (Cambrils, 1978) és sommelier del Restaurant Can Bosch, estrella Michelin des de l’any 1984. Va entrar a treballar amb Joan Bosch com a cambrer de sala l’estiu del 1995 per poder pagar-se els estudis. Allà li va entrar la curiositat pel món del vi. Es va formar a la Facultat d’Enologia de la URV. Actualment presideix l’Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web