Menu
RSS

banner ILCD 4

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Activitat als comerços i hotels més plens, signe d'un Cambrils refet dels atemptats

ACN.- "Ningú en parla; ho veiem ja tan llunyà". És l'opinió -molt compartida- del president dels botiguers de Cambrils. Just ara fa mig any dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils, dels quals aquest municipi turístic de la costa tarragonina se'n va saber refer molt ràpid. Si bé els cambrilencs no oblidaran aquella matinada de pànic i desconcert al passeig marítim, que es va saldar amb una persona morta, set més de ferides i cinc terroristes abatuts, la vida diària recuperava la normalitat en no més de 48 hores.

Enric Millo reafirma la decisión de desmantelar las vías entre Salou y Vandellòs

El delegado del Gobierno en Catalunya, Enric Millo, se ha reunido este miércoles con los alcaldes de Salou, Cambrils, Vinyols i els Arcs, Mont-roig del Camp y Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a quienes ha confirmado el desmantelamiento de la actual vía del ferrocarril -entre Salou y Vandellòs-. El delegado ha valorado positivamente el "consenso" existente entre los alcaldes, que reclaman la retirada de las instalaciones ferroviarias una vez entre en servicio el Corredor Mediterráneo.

Nace una jornada para encontrar trabajo en el sector turístico

Pronto se iniciará una nueva temporada turística y, por ello, el sector del alojamiento -hoteles, campings y apartamentos- y la restauración de la Costa Daurada ha decidido organizar la I Jornada "Trabaja en el Turismo". Se trata de una iniciativa innovadora que permitirá a todas las personas que quieren trabajar en el sector turístico, conocer diversas empresas turísticas de la provincia en una sola mañana.

Propostes de tots els colors als carnavals de la Costa Daurada

Arriba el Carnaval a la Costa Daurada i ho fa amb propostes ben diverses als tres municipis en els dies més esbojarrats i descarats de l’any. Vila-seca donarà avui el tret de sortida als actes amb la Concentració Infantil de Disfresses, a les 16.50h i, posteriorment, el lliurament de premis del 4t Concurs de Cartells de Carnaval. Els més petits podran gaudir d’inflables, maquillatge i berenar popular i també es lliurarà el premi a la millor disfressa.

Subscripció a aquest canal RSS
DYGICOM Diseño web