Menu
RSS

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Engega una primavera d’estils heterogenis a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori Josep Carreras vol fer aquesta primavera un pas més en el seu objectiu d’obrir-se a nous públics. La programació de la nova temporada manté la seva aposta per formacions locals i per una gran varietat d’estils, amb cabuda per la música de cambra, les orquestres simfòniques i la lírica, però també per sons més contemporanis com el jazz, el blues o el gospel.

Mag Vidi: ‘Fer riure amb la màgia fa que un espectacle passi del 9 al 10’

Una vegada més la màgia tornarà a tenir cabuda dins de la programació de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca. Aquesta vegada l’encarregat de portar la il·lusió a grans i petits serà el Mag Vidi, alter ego del vila-secà Aleix Vidal. Té només 17 anys i ‘Risotemagia’ és el primer espectacle que produeix. L’estrenarà pel públic de casa el pròxim 23 de gener al Circ dels Somnis, el mateix indret on va néixer la seva vocació.

Comienzan a derribar el muro del Camping La Siesta en la calle Norte

La calle Norte tendrá un aspecto totalmente renovado este verano. Recientemente, se han puesto en marcha los trabajos de derribo del muro perimetral del Camping La Siesta, en el tramo que va desde la calle Berlín hasta la calle Carles Riba. Se acaba así con una de las estampas clásicas de esta vía, herencia del desarrollo turístico de los años 60 y 70, y que se encontraba en un alto estado de degradación.

Salou acondicionará el entorno natural de Cala Morisca este invierno

El Ayuntamiento de Salou iniciará en las próximas semanas la segunda fase de la recuperación del entorno natural de Cala Morisca. Hace unos días adjudicó las obras, que consisten en acondicionar para el uso público la zona que se liberó con la demolición del chalet de Pedrol Rius, el pasado mes de mayo. De este modo, pretende recuperar el carácter natural de este espacio de Cap Salou, permitirán ganar 9.200 metros cuadrados de zona verde en pleno recorrido del Camí de Ronda.

Vuelve el Festival de Cortometrajes FICVI con más presencia internacional

Luces, cámara... y ¡acción! Este fin de semana Vila-seca se ha convertido en un gran plató cinematográfico con la celebración del segundo certamen In Situ, que premiará al mejor corto producido en sólo dos días con Vila-seca como escenario principal. Se trata del primer acto enmarcado en la segunda edición del Festival Internacional de Cortometrajes de Vila-seca (FICVI), que se celebra del 14 al 22 de octubre.

Subscripció a aquest canal RSS
DYGICOM Diseño web