Menu
RSS

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Habiliten 1,7 hectàrees com a àrea d'esbarjo per a gossos a Cambrils

Cambrils compta ja amb el primer parc d'esbarjo per a gossos. L'Ajuntament ha habilitat un solar de propietat municipal, de 17.000 metres quadrats, ubicat a l’encreuament entre el Camí de Mont-roig i la Riera d’Alforja. Es tracta d'una àrea verda ja existent, amb pins i zones d'ombra, que servirà perquè els propietaris de gossos puguin anar amb les seves mascotes. 

Jordi Ledesma: ‘Para mí el crimen no es más que la excusa para hablar de otras cosas’

Jordi Ledesma (Cambrils, 1979) ha publicado esta semana su cuarta novela, ‘La noche sin memoria’ (Alrevés), una obra que se sumerge de nuevo en el género negro desde un ámbito de realismo social y que bebe de los paisajes marineros de su pueblo natal. Este viernes 5 de octubre, a las 20 horas, la presentará por primera vez en el Centre Cultural de Cambrils en un acto que presentará el catedrático de Literatura Ramón García Mateos.

Comencen les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils

Aquest dimarts, el Club Nàutic Cambrils ha donat el tret de sortida a la primera i segona fase de la remodelació de les seves instal·lacions. El president de l'entitat, Ramon Vallverdú, acompanyat de l'alcaldessa de la vila, Camí Mendoza, i del representant de la zona sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, han dut a terme l'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra de les obres.

Vila-seca demanarà l'opinió de la ciutadania sobre cinc grans projectes

El pla director d'equipaments esportius, la nova línia de transport interurbà, la transformació del Celler Noucentista, la continuació del Raval de la Mar fins a la Plana i les actuacions al frontal marítim de la Pineda. Aquests són els cinc grans projectes que l'Ajuntament de Vila-seca presentarà properament a la ciutadania per tal de recollir les seves impressions i obrir un procés de participació.

Subscripció a aquest canal RSS

Guia de comerços i empreses locals

DYGICOM Diseño web