Menu
RSS

El Carretera i Manta dinamiza la actividad y la vida de los más jóvenes

  • Publicat a Agenda

Ayer se desveló el contenido del programa Carretera i Manta para este 2019 y se abrió el plazo para formalizar las inscripciones en la docena de actividades que se organizan. El programa de dinamización para jóvenes de entre 14 y 30 años de Cambrils, Salou y Vila-seca comenzará su actividad en este nuevo año los días 8, 9 y 10 de febrero, con una salida a Port Ainé.

Llegir més ...

Protecció Civil activa l'alerta per perill d'inundacions a tot el litoral

  • Publicat a Salou

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en base a la darrera actualització de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que indiquen un increment de la probabilitat i intensitat de fortes pluges a partir del migdia a tot el litoral i prelitoral, així com per les afectacions que es poden produir.

Llegir més ...

El turisme espanyol ha caigut un 5,3% a la Costa Daurada aquesta temporada

  • Publicat a Economía

La Costa Daurada ha tancat la temporada turística amb una davallada del 3% en pernoctacions respecte a l'any passat, quan es van registrar xifres rècord, i ha tornat a xifres similars al 2016. Són les dades de l'Observatori Turístic i del Parc Científic i Tecnològic de Catalunya (PCT) que han presentat la Federació Empresarial de Turisme (FEHT) i la Diputació de Tarragona.

Llegir més ...

Una de cada seis viviendas de Salou se destina a usos turísticos

  • Publicat a Salou

Una de las mayores preocupaciones del sector de los apartamentos es el auge cada vez más voraz de las viviendas de uso turístico. Un auge y una competencia para la cual todos los actores exigen una mayor regulación. Según los datos del Registre de Turisme de Catalunya que elabora la Generalitat, Salou lidera el ránking de localidades con más viviendas de este tipo en la provincia. En total son 5.272 las viviendas de uso turístico inscritas legalmente a mes de septiembre de 2018, una cifra que representa el 16.8% del total del censo de viviendas de la ciudad y una cuarta parte de la oferta de este tipo de alojamiento en toda Tarragona.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web