Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Els hotelers creuen que els Jocs Mediterranis tindran poc impacte en el sector

  • Publicat a Economía

Quan falta una setmana per a la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona, els hotelers creuen que l'impacte de l'esdeveniment en el sector no serà significatiu. A PortAventura, amb tres hotels que es configuren com a Vila Mediterrània, s'han reservat 1.500 habitacions per acollir els esportistes que participen en els Jocs, en què se n'han inscrit més de 3.600. 

Llegir més ...

El Síndic demana que la conversió del tren-tram sigui 'un tema prioritari' per a la Generalitat i l'Estat

  • Publicat a Salou

El Síndic de Greuges ha demanat que l'actual línia ferroviària entre PortAventura i l'Hospitalet de l'Infant es converteixi en una infraestructura de transport públic intermunicipal, com un tren-tramvia. Així, insta a la Generalitat i el govern espanyol a cercar la millor solució tècnica per la conversió de la línia a un tramvia i afirma que aquest hauria de figurar entre els temes prioritaris en l'agenda a tractar entre els dos executius.

Llegir més ...

Comencen a construir a Salou el primer hotel en 15 anys

  • Publicat a Economía

Si tot va segons les previsions, l’any que ve obrirà a Cap Salou el primer hotel que es construeix a la capital de la Costa Daurada en els darrers quinze anys. L’Ajuntament de Salou va aprovar l’any 2015 la modificació del POUM per permetre aquesta inversió, però no ha estat fins fa uns mesos que s’han iniciat les obres en el solar situat al final de la Carretera de la Costa, entre els carrers del Vaporet i de l’Ermitanet, a càrrec de la cadena Golden Hotels. Serà, a més, el segon establiment de Salou amb categoria de 4 estrelles superior.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web