Menu
RSS

banner ILCD 4

Cambrils, Salou i Vila-seca, al Grup Impulsor de la Regió del Coneixement

  • Publicat a Vila-seca

Els alcaldes de Cambrils, Salou i Vila-seca han assistit aquest dijous a la nova sessió de treball del Grup Impulsor de la Regió de Coneixement, que ha tingut lloc al castell de la Suda de Tortosa. Aquesta trobada ha servit per debatre sobre la governança i la formalització de la Regió del Coneixement, fent incís en la definició del full de ruta a seguir amb el diàleg amb el Govern i amb el Parlament.

Llegir més ...

Cambrils i Salou, els municipis amb el metre quadrat més car de la Costa Daurada

  • Publicat a Economía

L'informe sobre l'evolució del preu de l'habitatge a la costa catalana corresponent aquest any 2018 que elabora la societat de taxació Tinsa indica que de les 23 localitats del litoral català que s'inclouen en l'estudi, en 17 ciutats, el 73,9% del total, els preus s'han incrementat, mentre que en 6 localitats el cost ha reculat en el primer trimestre d'aquest any en relació amb el mateix període de l'any passat. 

Llegir més ...

Entra en vigor la nueva ley contra las ocupaciones ilegales de pisos

  • Publicat a Economía

Este lunes, 2 de julio, entró en vigor la nueva ley contra las ocupaciones ilegales de viviendas, que se aprobó en el Congreso de los Diputados el pasado mes de abril. Esta normativa agiliza el procedimiento para la recuperación del inmueble en el caso de propietarios particulares (así como entidades sin ánimo de lucro o administraciones que posean viviendas sociales), reduciendo este plazo de dos o tres años, a dos o tres meses. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web