Menu
RSS

banner ILCD 4

El programa Imserso portarà 20.000 visitants fins al maig

  • Publicat a Economía

A banda del turisme esportiu, una de les sortides del sector per omplir places en temporada baixa és el turisme sènior, que ja ha començat a venir a la Costa Daurada. En total, uns 20.000 turistes visitaran la destinació a través del Programa de Vacances per a la Gent Gran de l’Imserso fins a finals del mes de maig de 2018.

Alguns hotels de Salou, una desena, aproximadament, ja tenen clients allotjats i durant els propers dies i setmanes s’aniran incorporant nous hotels fins arribar als 17 establiments que s’incorporen al programa. Els establiments estan ubicats a Salou, Cambrils, Comarruga i Sant Carles de la Ràpita, segons ha apuntat Carlos Prierto, Director-Delegat a Catalunya de Mundosenior, el touroperador que ofereix aquest programa a la Costa Daurada.

Cal a dir que la segona etapa de l’Imserso va iniciar-se el 12 de febrer de 2018. Segons Prieto, “de moment, estem satisfets amb l’operativa perquè veiem un degoteig a l’alça i no s’han produït anul·lacions”. Cal tenir en compte que “amb la proximitat de la Setmana Santa i l’entrada de la primavera augmenta la demanda de viatges del programa social i la gent té ganes de viatjar”, apunta el màxim responsable de Mundosenior.

Fins a la segona quinzena del mes d’abril seran vuit els hotels de Salou que acolliran turistes de l’Imserso procedents de diversos indrets de l’Estat: Galícia, Andalusia, País Basc, Cantabria i Comunitat de Madrid, entre d’altres. A partir d’aleshores, el nombre d’establiments s’ampliarà fins arribar a 14 i seran de Salou i també de Cambrils, més 3 a Comarruga i Sant Carles de la Ràpita.

Els hotels que preveuen allotjar Imserso en aquesta segona etapa són: Ohtels Belvedere 3*, Best Cambrils 4*, Medplaya Hotel Calypso 3*, Best Da Vinci 4*, Med Pirámide 4*, Best Oasis Park 4*, 4R Regina Gran Hotel 4*, 4R Salou Park Resort 4*, Best San Francisco 4* y 3* H Best Mediterráneo, entre altres.

En total, la Costa Daurada ofereix 52.000 places de l’Imserso als seus establiments en aquesta convocatòria. La primera etapa del programa va tenir lloc entre el 16 d’octubre i el 28 de novembre.

Pel que fa als viatges subvencionats, una de les novetats d’aquesta temporada serà l’arribada d’un grup que porta PREDIF (Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física) a La Pineda, gràcies al programa Turismo y Termalismo. Aquests turistes amb discapacitat faran la seva estada a la Costa Daurada del 4 a l’11 de juny.

Llegir més ...

Un miler de places en cursos per a treballadors del turisme

  • Publicat a Economía

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ja ha engegat els cursos de formació d'aquest 2018, amb la previsió que un miler de persones puguin millorar les seves aptituds dins del sector. Les més de 700 empreses que integren la Federació, on hi treballen més de 20.000 persones, es podran beneficiar de les accions formatives.

Llegir més ...

Regularán la caza en Cambrils, Salou y Vila-seca para evitar la superpoblación de algunas especies

  • Publicat a Cambrils

El Departament de Agricultura de la Generalitat ha constituido un nuevo órgano que coordinará las actuaciones de caza en Cambrils i Mont-roig del Camp. El objetivo es decidir y coordinar, junto a la administración local, los cazadores y el sector agrario, las actuaciones para prevenir y mitigar los daños que hace la fauna cinegética en estas zonas, donde básicamente los cultivos que hay son de huerta, y las afectaciones que también causan en los campings de la zona. En las próximas semanas también se constituirá un segundo órgano de gestión para la zona de Vila-seca y Salou.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web