Menu
RSS

unnamed

L'Associació Hotelera promou la Costa Daurada a Rússia en diversos salons internacionals

L'Associació Hotelera promou la Costa Daurada a Rússia en diversos salons internacionals

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, en el decurs de les properes setmanes, ha organitzat, unint esforços amb l'administració pública a través del conveni dels Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca-La Pineda- i amb la coordinació de Turisme de la Diputació de Tarragona i dels touroperadors russos Coral i Anex, una completa ruta de visites per refermar la presència de la Costa Daurada entre el públic rus.

El primer viatge es va iniciar el passat 23 de febrer i es prolongarà fins el 4 de març. Es tracta del Roadshow Coral Travel específic per a Moscou, Perm i Ufa (Urals), Krasnodar i Rostov on Don (Mar Negre).

Els hotelers assistiran, així mateix, del 15 al 18 de març, a la fira professional i de públic general Intourmarket; i, del 18 al 21 de març, a la fira MITT, que se celebrarà a Moscou, amb un workshop d'Anex el dia 17.

També es farà acte de presència a la ITB de Berlín. En aquest cas, serà del 5 al 8 de març, per intentar recuperar, mica en mica, el mercat alemany.

A més, a França ja s'ha assistit al saló turístic Mahana Lille, que es va celebrar a Lille, del 23 al 25 de gener.

Les accions de promoció al públic final i als professionals continuaran des del 27 de febrer a l'1 de març a Mahana Lyon; els dies 6, 7 i 8 de març a Mahana Toulouse i també del 19 al 22 de març a la fira Mahana París.

Segons el portaveu de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, aquestes iniciatives i la bona entesa, de moment, entre el sector públic i el privat, faciliten i agilitzen qualsevol acció amb resultats més immediats i positius.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web