Menu
RSS

unnamed

Un 75% dels hotels de Salou, Cambrils i La Pineda ja fa servir el portal JOB IN

Un 75% dels hotels de Salou, Cambrils i La Pineda ja fa servir el portal JOB IN

Un 75% dels hotels de Salou, Cambrils i La Pineda, de  l’Associació Hotelera, ja fa servir activament la plataforma JOB IN©, desenvolupada per investigadors del Centre de Recerca en Avaluació i Mesura de la Conducta (CRAMC) del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que compta amb una base de candidats important per cobrir les necessitats del sector per a aquesta temporada, segons el Dr. Jordi Tous, professor del Departament de Psicologia de la URV.

 La plataforma valora i prioritza els candidats que tenen actituds adients per treballar a l’hostaleria, en tractar-se de factors clau per la qualitat del servei. 

Són més de 1.200 usuaris els que ja han fet servir enguany el portal d’accés JOB IN© per oferir-se com a candidats per treballar al sector hoteler de la Costa Daurada central. 

L’accés de dits candidats a la plataforma s’ha fet des de diferents centres de formació i orientació professional de poblacions com Cambrils, Vila-seca, Salou, Reus i Lleida.  

Una bona part dels establiments de l’Associació hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ja coneixen i disposen de l’enllaç per accedir a la plataforma JOB IN© per cercar candidats per cobrir les vacants que els puguin anar sorgint. Cal dir també que, a data d’avui, gairebé 300 usuaris de JOB IN© han estat preseleccionats pels hotels que fan servir JOB IN© i 28 d’ells han estat cridats als processos selectius oberts.

L’anàlisi que realitza la plataforma JOB IN© indica que les competències clau per treballar al sector hoteler són: la capacitat de treball en equip, l’orientació cap al client, la capacitat d’organització, la resistència a l’estrès, la capacitat de resolució de problemes i l’autonomia o iniciativa personal. 

Així mateix, són importants trets de caràcter personal com ara la responsabilitat, la sinceritat i l’amabilitat. 

Aquesta temporada l’eina s’ofereix de manera gratuïta a centres de formació i inserció professional i a establiments del sector hoteler.

L’enllaç per optar a ser candidat a trobar feina dins del món de l’hosteleria és el següent: http://costadoradahoteles.org/orienta-y-ofrece-oportunidad-laboral/bolsa-de-trabajo

“L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha estat clau”, segons Tous, “per millorar els processos de reclutament i selecció de personal”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web