Menu
RSS

unnamed

Repsol seguirà protegint la biodiversitat de la Costa Daurada amb la instal·lació de més biòtops

Repsol seguirà protegint la biodiversitat de la Costa Daurada amb la instal·lació de més biòtops

El complex industrial de Repsol a Tarragona s'ha compromès a recuperar el cabal ambiental del riu Gaià, a protegir la biodiversitat de la zona o a reduir les emissions de CO2 assignades a les seves instal·lacions.

Són alguns dels punts que apareixen al pla de sostenibilitat per al 2015 que han presentat aquest dijous i que han estat elaborats a partir de més de 700 enquestes i entrevistes a institucions públiques, ciutadans i treballadors. La companyia informarà del grau de compliment de les accions durant el primer trimestre de 2016 i convida a qualsevol ciutadà a formular preguntes o propostes per al següent pla.

Segons el pla de sostenibilitat de Repsol Tarragona, es desenvoluparan accions com la plantació de massa arbòria a la llera del riu Francolí, la recuperació d'entorns de la presa del Gaià o la instal·lació de biòtops a la zona costanera. Per alliberar el cabal ecològic al riu Gaià es col·laborarà amb l'Agència Catalana de l'Aigua. A més, també vetllaran per protegir la qualitat de l'aire mitjançant un programa de reducció d'emissions i una anàlisi històrica de la qualitat de l'aire en comparació amb altres entorns. També es comprometen a col·laborar en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives o a impulsar la figura del "panel públic assessor" com un "canal de diàleg permanent" entre els ciutadans i la companyia. En total, són 37 accions relacionades amb el medi ambient, la seguretat, el desenvolupament de la comunitat, les pràctiques laborals o els drets humans.

Aquests plans s'estan realitzant en els cinc complexos industrials d'Espanya: Cartagena, la Corunya, Puertollano, Petronor i Tarragona. A aquests se sumen el pla corporatiu i els dels estats, Espanya i Portugal, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Equador, Estats Units, Veneçuela, Perú i Trinitat i Tobago. Tots ells s'alinearan amb els plans de negoci i els objectius de la companyia i es renovaran cada dotze mesos amb noves accions.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web