Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cambrils i Salou se sumen a les mostres de condol pels atemptats de França

Cambrils i Salou se sumen a les mostres de condol pels atemptats de França

Les banderes de l'Ajuntament de Cambrils onegen a mig pal en motiu de dol per les víctimes atemptats terroristes que s'han produït les darreres hores a França. El consistori vol mostrar la seva solidaritat cap als afectats pels greus atemptats terroristes.

Per aquest motiu, es convoca a la ciutadania al minut de silenci que tindrà lloc el proper dilluns 16 de novembre a les 19h, al davant de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Cambrils es suma al comunicat que han publicat les entitats municipalistes FMC i ACM en el que 'expressen el seu condol al poble francès per l'execrable atemptat terrorista sofert ahir divendres a París. I manifesten alhora el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència.

Així mateix, l’Ajuntament de Salou vol mostrar tot el seu suport a França i el més enèrgic rebuig al terrorisme que ha conmocionat el país. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados, vol posar-se al costat del poble francès i contra l’execrable atemptat terrorista sofert ahir divendres, tot manifestant el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència. El batlle, ha assegurat que un municipi com el nostre, acollidor, integrador i amb un altíssim percentatge de visitant francès no pot més que expressar a través d’aquest gest la solidaritat amb els francesos. Per aquest motiu, s’ha convocat a la ciutadania a un minut de silenci davant dels consistori el proper dilluns a les 19h.

L’alcalde, en nom de la institució, també farà arribar una carta de condol i suport tant al president de la República, Françoise Hollande com a l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo.

El món de l'esport local també s'ha sumat a les mostres de condol com ara els equips de voleibol de l'Escola Elisabeth de Salou, que han guardat un minut de silenci abans de jugar els seus partits davant el CECELL a Lleida.

Darrera modificació elDissabte, 14 Novembre 2015 19:36

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.