Menu
RSS

unnamed

Primers passos per ampliar la depuradora de Vila-seca i Salou

Primers passos per ampliar la depuradora de Vila-seca i Salou

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació aquest dimarts el contracte per a la revisió i actualització del projecte d’ampliació de la depuradora de Vila-seca i Salou. Aquest, té un pressupost de licitació de 125.000 euros (més 26.250 en concepte d'IVA) i les ofertes es podran presentar fins l’11 de gener de 2016.

Un cop adjudicat i signat el corresponent contracte es disposarà d’un termini de 4 mesos per a la redacció del projecte. A partir d’aquest moment, i quan les disponibilitats pressupostàries ho permetin, es durà a terme l’ampliació de la planta (prevista per a l’escenari 2016-21), que permetrà incrementar la seva capacitat de tractament i millorar la qualitat de l’aigua sanejada.

La depuradora de Vila-seca i Salou es va posar en servei l’any 1995 i saneja les aigües residuals dels municipis de Vila-seca i Salou. Té una capacitat de tractament de 47.500 m3/dia, equivalent a una població de 197.917 habitants, i retorna les seves aigües degudament tractades al mar.

Aquest projecte d'ampliació arriba en un moment de fortes reivindicacions a l'ACA des de Cambrils per ampliar la capacitat de la seva depuradora. Fa dues setmanes l'alcaldessa Camí Mendoza es va reunir amb el director de l'Agència, Jordi Agustí, per traslladar-li les molèsties provocades pels episodis de males olors viscuts al municipi arran de l'activitat de la depuradora. En aquest cas ja existeix un projecte d'ampliació redactat i l'únic compromís que van aconseguir va ser la ratificació que les obres estan dins del mateix pla 2016-21 de l'ACA.

Darrera modificació elDimecres, 18 Novembre 2015 18:45

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web