Menu
RSS

unnamed

La Costa Daurada encén el Nadal

La Costa Daurada encén el Nadal

Cambrils, Salou i Vila-seca ja han donat de forma oficial el tret de sortida al període nadalenc. Ho han fet amb l'encesa simbòlica de les llums de Nadal que ompliran d'ambient els carrers de la Costa Daurada les properes quatre setmanes.

El primer municipi en posar en marxa la decoració nadalenca va ser Vila-seca, que dijous ja va encendre l'enllumenat de Nadal pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població. Enguany i seguint la tradició d’efectuar l’encesa oficial en un barri diferent cada any, l'encesa de l’enllumenat de Nadal es va fer al barri de la Formiga. L'acte el van protagonitzar nenes i nens del barri i va estar presidit per membres de la Corporació Municipal i pels representants de les entitats veïnals i dels comerciants.

Tal i com es ve fent des de fa molts anys, els prop de 400 motius nadalencs que s’han instal·lat s’adeqüen a la normativa mediambiental que consisteix en fil lluminós amb microlàmpades de baix consum. Cal recordar també que durant els propers dies quedaran instal·lats els tradicionals arbres ecològics al pati de l’Esplai Sant Esteve, a la Plana i a la plaça de l’Església de Vila-seca.

A Salou, l'estrena de l'enllumenat de Nadal ha tingut lloc aquest divendres. En un acte d’encesa simbòlic de l’arbre de Nadal que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma s’ha donat el tret de sortida oficial a la campanya comercial i d’ambientació que enguany s’ha distribuït per les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials amb 110 motius que romandran encesos cada dia fins a la una de la matinada, fins al 6 de gener.

En l’acte d’encesa hi han participat les corals infantils de l’Escola de Música, oferint un petit concert de nadales, a més de comptar amb la visita del  Pare Noel i la mascota del Club Xic’S. L’acte s’ha aprofitat per donar caramels als més petits que han assistit a la cita. 

De cara al proper cap de setmana, els dies 11, 12 i 13  de desembre de 2014, les regidories de Promoció de Ciutat i de Participació Ciutadana organitzen una nova edició de la fira de Nadal coincidint amb Santa Llúcia.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb l’ajuda d’un infant, han encés l'arbre de la plaça de l'Ajuntament, donant el tret de sortida oficial a les celebracions nadalenques. L’acte ha comptat amb la participació de la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música de Cambrils i de la Coral Les Veus del Casal Municipal de la Gent Gran. Un cop encesa l'ornamentació, les corals han cantat les tradicionals nadales i han engrescat als assistents a acompanyar-los. Per acabar, els regidors del consistori han repartit una bossa de llaminadures entre els més petits.

A Cambrils, l’encesa de l’enllumenat de Nadal està inclosa dins els actes de la Festa Major de la Immaculada 2015. Aquesta nit, la música tornarà al municipi amb els concerts de Germà Negre i Udols, el grup local que es retira definitivament dels escenaris. El concert, d’entrada gratuïta, començarà a les 22:30 hores al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

 

Darrera modificació elDivendres, 04 Desembre 2015 20:54

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web