Menu
RSS

unnamed

L'aeroport de Reus preveu l'arribada de 80.000 viatgers més aquest estiu

L'aeroport de Reus preveu l'arribada de 80.000 viatgers més aquest estiu

L'aeroport de Reus comptarà enguany amb 80.231 places d'arribada més que la temporada turística anterior. Aquest increment de les places ofertades afavorirà l'augment del turisme procedent de Rússia, Holanda, Gran Bretanya i Irlanda a la Costa Daurada.

Aquesta és una de les novetats sorgida de les reunions prèvies a FITUR 2016, la fira turística més important d'Espanya, que té lloc a Madrid fins al 24 de gener. Els representants de la Diputació de Tarragona i del seu Patronat de Turisme, en nom de la Taula Estratègica de Promoció de l'Aeroport de Reus, segellaran amb operadors turístics i companyies aèries internacionals aquesta ampliació de places en el marc de FITUR.

Pel que fa a l'acord amb Coral Travel, el programa de vols des de Moscou s'ampliarà amb un tercer viatge setmanal. Sundio oferirà dos vols setmanals al juliol i a l'agost, des d'Amsterdam. Quant a Ryanair, el nombre de places programades entre l'abril i l'octubre augmentarà un 7% gràcies a l'ampliació de la ruta a Cork i a la recuperació de les de Liverpool, Bristol i Glasgow, que operaran de juny a setembre. Jet2.com augmenta un 50% el nombre de places ofertades. TUI UK-Ireland tindrà una nova connexió amb Knock al juliol i l'agost.. TUI Rússia oferirà dos vols setmanals des de Moscou de juny a setembre. Finalment, Thomas Cook augmentarà un 13% el nombre de places.

La Diputació de Tarragona participa aquests dies a la fira madrilenya dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, per promocionar l'oferta turística de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, gestionades a través del seu Patronat de Turisme. També hi participen els municipis i ens adherits als convenis córner, entre ells Cambrils, Salou i Vila-seca, a més d'Aquopolis i PortAventura, així com l'Associació d'Apartaments de la Costa Daurada, l'Associació de Càmpings de Tarragona, l'Associació de Golf i Pitch & Putt de la Costa Daurada, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda i l'Estació Nàutica de la Costa Daurada, entre d'altres.

A la inauguració de FITUR, aquest dimecres al matí, ha assistit una àmplia delegació de representants del territori, entre el quals hi eren Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Pere Granados, alcalde de Salou i Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils.

Darrera modificació elDimecres, 20 Gener 2016 14:44

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web