Menu
RSS

banner ILCD 4

"Sense compradors no hi hauria 'top manta'", insisteix Jané

Foto, José Luis Sellart. Foto, José Luis Sellart.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha afirmat aquest divendres des de Salou en el decurs de la Junta Local de Seguretat, que el Departament no serà permissiu amb el ‘top manta’ i ha assegurat que s’està treballant conjuntament amb l’Ajuntament i els diversos cossos policials per actuar “activament” i “tots a una” contra aquest fenomen.

“El top manta no es pot admetre de cap de les maneres, hi estem absolutament en contra i no volem permissivitat en un fenomen delictiu que fa mal al comerç, a l’economia productiva i als que paguen impostos”, ha manifestat el conseller d’Interior. Jané ha garantit que “ens estem preparant i estem anant tots a una” i ha fet una crida als ciutadans a no comprar als manters perquè, a més, atempten contra la propietat industrial i intel·lectual. “Sense compradors no hi hauria aquest fenomen delinqüencial”, ha insistit.

El conseller ha assegurat que la policia segueix de ben a prop el fenomen, investigant quin és l’origen dels productes falsificats, qui els importa i qui els emmagatzema. En aquest sentit, ha manifestat que hi ha investigacions criminals obertes per part dels Mossos d’Esquadra i que, de fet, cada cos policial dirigeix les seves actuacions en base a les seves competències. La Guàrdia Civil, ha apuntat, fent inspecció de la mercaderia que arriba via marítima; la policia espanyola, aplicant les seves competències d’estrangeria i, les policies locals, evitant l’ocupació il·legal de l’espai públic.

Jané s’ha mostrat convençut que l’actuació conjunta dels diferents cossos i forces de seguretat “donarà resultats” perquè, ha subratllat, “estem activats perquè això no vagi a més”.

D’altra banda, el conseller d’Interior ha recordat que l’Audiència de Tarragona va arxivar recentment la causa oberta per la mort d’un manter senegalès a Salou l’11 d’agost de l’any passat, enmig d’una operació policial contra el ‘top manta’. “La defensa que vam fer en el seu dia dels Mossos d’Esquadra va resultar ser totalment certa”, ha afirmat Jané, qui un cop més ha volgut posar en valor la tasca dels efectius policials que van intervenir aquell dia a la ciutat.

Darrera modificació elDiumenge, 06 Març 2016 10:03

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web