Menu
RSS

unnamed

Eduard Farriol continua al capdavant com a president de l'entitat hotelera

Eduard Farriol continua al capdavant com a president de l'entitat hotelera

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda renova la seva junta directiva per dos anys més.

Eduard Farriol continuarà al capdavant de l'entitat com a president en produir-se la renovació automàtica de l'òrgan executiu, en haver-hi, només, una candidatura presentada.
Dijous passat a la tarda, en el marc de l'assemblea general que se celebra cada any per aquestes dates, a principis de la temporada turística, es va donar compte a tots els associats d'aquesta renovació. Un acte que es va dur a terme a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, a Vila-seca, i que va incloure altres punts d'interès com donar compte als associats de la retirada dels recursos que l'Associació Hotelera tenia interposats contra l'Ajuntament de Salou.
Un altre dels punts que es va aprovar fou el de limitar el mandat de la presidència a un període de quatre anys, màxim, és a dir, dues legislatures. Fins ara, els estatuts no contemplaven cap mena de termini.
L'assemblea, presidida per Eduard Farriol, va comptar amb l'assistència de tots els membres de la junta de l'Associació Hotelera i també hi van assistir els gerents i directors dels establiments hotelers associats.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web