Menu
RSS

unnamed

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

L'ANC presenta 'El Conte Groc', un llibre sobre la jornada de l'1 d'Octubre a Salou

La Sala Europa del Teatre Auditori de Salou acollirà aquest divendres 22 de març, a les 8 del vespre, la presentació del llibre 'El Conte Groc. 1-O a Salou, Crònica d'una Victòria'. El llibre és fruit d'un treball col·lectiu per part de 'salouencs i salouenques per la democràcia i per la llibertat', denominació amb la qual s’identifiquen els autors anònims de l'obra.

Ciutadans denuncia que el Ayuntamiento de Salou vulnera la ley electoral

Ciutadans (Cs) Salou ha emitido este martes un comunicado en el que denuncia que el alcalde, Pere Granados, "utiliza los perfiles oficiales del Ayuntamiento en beneficio propio". Desde la formación critican que se siga promocionando la acción de gobierno y han anunciado que, si no se retira este tipo de información de la redes, lo denunciarán ante la Junta Electoral de Zona.

Salou impulsa 22 llocs de treball per a persones en situació d'atur

L’Ajuntament de Salou obre un nova convocatòria de Pla d’Ocupació Local (POL) mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), per seleccionar a 22 persones per tal de cobrir perfils professionals de suport a la brigada en tasques de paleta, jardineria, neteja i muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures com conserges d’instal·lacions municipals; un dinamitzador/a juvenil, un auxiliar recepcionista, un auxiliar de programes i subvencions, i un auxiliar de suport a serveis ocupacionals.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web