Menu
RSS
fmcd lavila

La Generalitat concedeix el dipòsit dels bronzes de la Llosa 25 anys després

  • Publicat a Cambrils

El Museu d’Història de Cambrils ha aconseguit el dipòsit definitiu del conjunt de bronzes romans de la Llosa, datats al segle IdC. La concessió de la Generalitat de Catalunya arriba 25 anys després de la descoberta dels bronzes i d’un llarg camí per aconseguir que aquestes peces, de rellevància internacional, es poguessin quedar a Cambrils de manera permanent.

Llegir més ...

Torna la Música als Balcons del Barri Antic de Cambrils

  • Publicat a Agenda

Arriba la cinquena edició de Música al Balcons a Cambrils. Els joves músics cambrilencs tindran un cop més un escenari immillorable per mostrar el seu talent aquest divendres 12 de maig, a partir de les 18:30 hores. Els  alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tocaran des de diferents balcons del Barri Antic mentre alumnes del Centre de Dansa Cambrils ofereixen coreografies a peu de carrer. 

Llegir més ...

La Torre del Port s'omple de fotografies marítimes de Cambrils i Galícia

  • Publicat a Agenda

El fotògraf gallec Carlos Manuel Otero Suárez (Vigo, 1969) inaugurarà dissabte 1 d’abril, a les 12 hores, l’exposició  Nordés. Anomenat artísticament Carliños Mco, l’artista presenta a Cambrils una quarantena d’imatges de Galícia i de Cambrils protagonitzades pels ports, la mar, la costa, els barris pescadors, les embarcacions i, sobretot, el paisatge. La proposta artística va ser plantejada al Museu d’Història de Cambrils per Marta Oros, editora de la publicació periòdica local 'Le nouveau fanzine'.

Llegir més ...

‘Vull que la gent posi colors a la seva vida’

  • Publicat a Cultura

La Sala Àmbits de Cambrils -c. de Sant Plàcid, 18-20- acull avui a les 8 del vespre la inauguració de la mostra de pintura abstracta Creatures, de Marcel Aragonès, periodista de 48 anys, mont-rogenc, empresari, guitarrista de Nats, i, ara, artista plàstic, encetant una nova etapa professional, tot i que fa anys que pinta. L’exposició, que compta amb 26 obres de divers format, es podrà visitar fins al 28 d’abril.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web