Menu
RSS

unnamed

Més de 10 hores de txaranga en la festa dels 10 anys dels Band Tocats

  • Publicat a Cultura

Aquest dijous, es va inaugurar a la Sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca la exposició retrospectiva amb motiu del 10è aniversari de la Txaranga Band Tocats de Vila-seca. La mostra, que es podrà visitar fins el dia 30 de juny, va ser el tret de sortida d'una celebració que tindrà aquest dissabte el plat fort amb el primer Festival de Xarangues de Vila-seca.

Llegir més ...

A punt la programació de la Festa Major de Sant Pere a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Pere. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; i representants de les entitats de l’Arjau Vela Llatina, Gemma Pastó; el Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, Vanessa Niubó, i els timbalers Cop de Cap, Sílvia Salvadó i Joan Sedó, han presentat aquest dijous un programa carregat d’activitats marítimes, revetlles, concerts, foc, diversió i tradició.

Llegir més ...

L’EOI de Salou es projecta cap a Europa

  • Publicat a Salou

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Salou vol obrir-se al món. El centre salouenc ha engegat aquest curs un projecte Erasmus+ que ha permès a alguns dels seus professors gaudir de dues mobilitats a escoles d’idiomes europees per tal d’ampliar els seus coneixements i conèixer la metodologia de treball que desenvolupen escoles d’altres països.

Llegir més ...

Dos jóvenes de 18 años llevan las frustraciones del amor adolescente a las tablas

  • Publicat a Cultura

‘Buenazos. ¿Se puede caer más bajo?’. Con este elocuente título, el vilasecano Aleix Vidal y el salouense Juan Miguel Velasco han creado su primera obra de teatro. Una comedia de tintes autobiográficos, que reflexiona sobre el amor adolescente y que estrenaron el pasado mes de abril en Reus. Este sábado, a las 23 horas, la llevarán al escenario del bar L’Oficina, en Vila-seca.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web