Menu
RSS

unnamed

'La extraña pareja' amb Joan Pera i Antonio Dechent torna als escenaris de Salou

'La extraña pareja' amb Joan Pera i Antonio Dechent torna als escenaris de Salou

El TAS es vestirà aquest dissabte de gala per acollir a un dels grans actors de comèdia: Joan Pera que torna a Salou en aquest cas amb 'La extraña pareja' però amb un nou company, després de la mort de Paco Morán. En aquesta ocasió el sevillà Antonio Dechent serà la parella artística de Pera damunt dels escenaris.

El retorn d’aquesta comèdia que porta més de 15 anys a l'escenari és una cita obligada per a tots aquells que han gaudit algun cop amb la història d’aquests dos amics que hauran d’aprendre a conviure i a suportar-se, malgrat les manies i excentricitats de cadascú. En Félix, un home de mitjana edat, meticulós i obsessionat amb l’ordre i la neteja, és expulsat de la llar familiar per la seva esposa. Davant d’aquesta situació, al Félix no li queda cap altra opció que recórrer al seu amic Óscar per poder allotjar-se un temps al seu apartament. El problema arriba quan en Félix descobreix que el caràcter de l’Óscar és diametralment oposat al seu. La convivència no serà senzilla en absolut.

La Extraña pareja es una obra original del dramaturg estadounidense Neil Simon que va popularitzar al cine Walter Matthau i Art Carney.

Joan Pera ja ha actuat a la capital de la Costa Daurada en repetides ocasions, la darrera al costat de Lloll Beltrán amb Don Juan Tenorio coincidint amb el desè aniversari del TAS l'any 2013.

Tots aquells que vulgueu gaudir d’aquesta gran obra podreu fer-ho aquest dissabte 14 de març a partir de les 22 hores al preu de 20€. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre o a través de la web de Ticketmaster.

Darrera modificació elDijous, 12 Març 2015 13:14

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web