Menu
RSS

unnamed

Una mostra fotogràfica clou la I Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic

Les fotografies reflecteixen escenes quotidianes de cinc restaurants cambrilencs Les fotografies reflecteixen escenes quotidianes de cinc restaurants cambrilencs

Obrir les cuines dels principals restaurants cambrilencs per conèixer què hi ha al darrere dels deliciosos plats que podem degustar. Aquesta és la idea principal de l’exposició ‘Fogons de Cambrils’, realitzada per part de l’Agrupació Fotogràfica del municipi.

Es tracta d’un total de vint fotografies obra de Jordi Tremosa, Anna Corral, Luis Salguero, Josep Maria Ferran i Lorenzo Sanz.
Tots ells han escollit un restaurant (La Bresca, Can Bosch, Casa Macarrilla, Miquel i Rincón de Diego) i n’han fotografiat les seves escenes més quotidianes. L’exposició es podrà visitar a la Sala Àgora de l’Ajuntament fins al dia 13 d’abril. D’aquesta manera es dóna per tancada la primera Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

La inauguració va anar precedida d’un acte a la sala de plens del consistori on es va agrair la participació de tots els actors, de l’àmbit públic i privat, que han fet possible la mostra. Un reconeixement, doncs, a tots els participants que s’han implicat en aquesta edició, tant restauradors com artistes. Els parlaments van anar a càrrec del regidor de Cultura, Francesc Garriga, l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el president de l’Agrupació Fotogràfica, Jesús Tàpia. El punt final a la jornada va anar a càrrec de la música del grup Duo Gabrielli, amb Marcel Pascual al violí i Enric Prats al violoncel.

Darrera modificació elDivendres, 13 Març 2015 00:39

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web