Menu
RSS

unnamed

Enfedaque, Fabregat i Gallén, en concert per celebrar els 25 anys de l'EMMS

Enfedaque, Fabregat i Gallén, en concert per celebrar els 25 anys de l'EMMS

En el marc de la celebració del 25è aniversari de l’Escola de Música de Salou, el dia 17 de març, a les 19,30h. a la Sala Xavier Turull, tindrà lloc un concert commemoratiu protagonitzat per la violinista salouenca Anna Enfedaque; el violoncelista Jordi Gallén i el pianista Ferran Fabregat.

El programa inclourà obres de Serguéi Prokofiev (1891-1953), Manuel de Falla (1876-1946), Edward Elgar (1857-1934) i Serguéi Rachmaninov (1873-1943).
Del primer, els intèrprets tocaran Cinc melodies op. 35 bis,  integrada per cinc moviments.
Del compositor espanyol, la peça escollida és Suite Popular española (Paño moruno, Nana, Canción, Polo, Asturiana i Jota). La resta de peces dels autors escollits són Salut d’amour op. 12, amb Montserrat Crusat, al piano. I, per últim, Trio Elegíac núm. 1 en Sol menor.

Anna Enfedaque va començar els estudis de violí l’any 1989. Al 2002 obtingué el Títol superior de violí amb el Mestre Corrado Bolsi. Actualment, forma part del Duo Berimbau -violí i guitarra- de l’Orquestra Camera Musicae i de l’Orquestra de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, realitzant concerts arreu de Catalunya, activitat que compagina amb la tasca pedagògica.

Ferran Fabregat inicià els estudis de piano al Conservatori Professional de Tarragona i els continuà al Conservatori Professional de Vila-seca amb Alan Branch i Cecilio Tieles. Posteriorment, finalitzà el grau Superior al Conservatori Superior del Liceu. Continuà la seva formació a Itàlia amb el Mestre Vincenzo Balzani, catedràtic de piano del Conservatori Superior de Música de Milà.
Actualment, és professor de llenguatge musical i piano a l’Escola Municipal de Música de Salou.

Jordi Gallén va començar els estudis de violoncel amb Joan Palet a l’Escolania de Montserrat, per continuar amb Zsolt Tottzer primer a l’Escola Municipal de Música de Balaguer i després al Conservatori Professional de Música de Lleida.
Ha rebut classes magistrals del Quartet Casals, el Quartet Orpheus, el Trio Kandinsky, Charles Tunnel i Christophe Coin, entre altres.
També ha format part de nombroses agrupacions de cambra com el Duo Sancho-Gallén, amb el que va inaugurar el XIII Festival Isaac Albéniz.

Darrera modificació elDivendres, 13 Març 2015 19:12

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web