Menu
RSS

unnamed

El Festival de Cambrils donarà part de la recaptació del concert de Pasión Vega

El Festival de Cambrils donarà part de la recaptació del concert de Pasión Vega

El Festival Internacional de Música de Cambrils comptarà en la seva 41a edició amb un nou concert benèfic. Es tracta del que el dia 8 d'agost, oferirà la cantant Pasión Vega, acompanyada de l'Orquestra Simfònica del Vallès al Parc del Pinaret, a partir de les 22 hores. Una part de la recaptació d'aquest concert anirà destinada a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Així ho han ratificat amb la signatura d'un conveni el promotor del Festival de Cambrils i director general de l'empresa Publiolimpia, Antoni Mas, i el director de la Lliga Contra el Càncer, David Ortega, acompanyats  de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau.

En aquest concert, Pasión Vega retrà homenatge al trobador Carlos Cano amb  la seva nova producció, la tretzena de la seva carrera, "Passió per Cano", un emotiu i sentit tribut al cantautor i poeta andalús i a la seva obra.

A l'edició del 2013, el Festival de Cambrils va incloure en la seva programació un concert de caire benèfic. Va ser el de la soprano basca Ainhoa Arteta, acompanyada del tenor Mario Envangelisti. En aquella ocasió, una part de la recaptació es va donar a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona.

Publiolimpia, empresa promotora de la 41 edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, ha mostrat en altres ocasions la seva vessant més solidària, contribuint a la integració de persones que pateixen alguna discapacitat, en esdeveniments organitzats per la pròpia empresa.

Per la seva banda, la Lliga Contra el Càncer és una entitat amb forta implantació a la província de Tarragona, ja que compta amb 122 delegacions locals i un total de 2.600 persones associades.

El Festival de Cambrils es celebrarà entre el 31 de juliol i el 14 d'agost. Altres artistes confirmats són Village People (2 d'agost), Miguel Bosé (5 d'agost), Gemeliers (6 d'agost), Sopa de Cabra (7 d'agost), El Barrio (9 d'agost), La Noche Movidda de los 80 , amb diferents músics representatius d'aquest moviment (13 agost) i tancarà la present edició, Alejandro Sanz (14 d'agost).

Els concerts tindran lloc tots al Parc del Pinaret i estan organitzats per Publiolimpia, amb el patrocini institucional de l'Ajuntament de Cambrils. Les entrades estan des del passat 1 d'abril a la venda a les oficines de Turisme de Cambrils i al portal ticketea.com.

Darrera modificació elDilluns, 04 Maig 2015 14:21

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web