Menu
RSS

unnamed

Xeic! i Pepet i Marieta, entre els primers noms de la FIM

El grup ebrenc Xeic! presentarà en directe a Vila-seca les cançons del seu darrer dics, 'Som' El grup ebrenc Xeic! presentarà en directe a Vila-seca les cançons del seu darrer dics, 'Som'

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny, ja té els primers noms confirmats. De moment la direcció artística encara es troba analitzant les propostes rebudes en les dues setmanes en que va estar obert el període de propostes, però ja ha anunciat la presència de Xeic!, Caïm Riba, Gemma Humet, Anthus, Pepet i Marieta i Enric Verdaguer.

La major part d’aquests artistes presentaran en directe les composicions dels seus nou discos o al mateix temps estrenaran espectacles o nous formats. En els propers dies es farà pública la resta de programació de l’edició 2015 de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, que enguany estarà integrada per una trentena de propostes musicals i també els escenaris i horaris definitius. La setzena edició de la FiM se celebrarà el divendres i dissabte 5 i 6 de juny, sota la direcció artística de Pep Vergé, de Crearum Produccions, després del concurs convocat per l’Ajuntament per externalitzar l’organització. Enguany la fira comptarà amb una programació paral·lela anomenada ‘Quilòmetre Zero’ per tal que puguin presentar-se davant del públic i també dels programadors músics i bandes d’àmbit local.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web