Menu
RSS

unnamed

Música, noves tecnologies i esports a l'estiu de l'Ateneu Juvenil de Cambrils

Música, noves tecnologies i esports a l'estiu de l'Ateneu Juvenil de Cambrils

Els joves de Cambrils podran participar al llarg d’aquest estiu en un ampli ventall d’activitats de música, educació, salut i oci. En destaquen algunes com per exemple el concurs de Dj’s organitzat per l’AMEC, que se celebrarà el dissabte 25 de juliol al passeig de les Palmeres. També en destaca la celebració de la Nit d’Artistes de Cambrils, el dissabte 22 d’agost, a les 22 hores al Parc del Pinaret.

Un altre acte destacat és el Tarima Festival, una plataforma per a promocionar a joves creadors en un ambient desenfadat, on es valori el seu treball i tinguin l’oportunitat de conèixer altres professionals. Aquest festival se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol, al Parc del Pinaret.

Per últim, també cal tenir en compte les sessions musicals solidàries que tindran lloc de 12 a 16 hores, els dies 5 de juliol, 9 d’agost, 16 d’agost i 23 d’agost. Les sessions, organitzades per l’Associació Deep House, es duran a terme al passeig de les Palmeres i al Parc del Pescador.

Durant el mes de juliol, a més, s’han programat diverses activitats esportives per passar els dies d’estiu. Així, el 8, 15 i 22 de juliol, se celebrarà a la zona esportiva de la Platja del Regueral una sessió d’Ultimate, mentre que totes les tardes del mes tindran lloc diverses sessions de pàdel intermig al Set Cambrils, amb un cost de 20 euros. Els joves que vulguin també podran adquirir un bonus de 8 hores al juliol i l’agost, per un cost de 10 euros, per a participar a la platja de la Llosa i a la platja del Cavet a sessions de pàdel surf, o un de similar per a participar a un curs bàsic de caiac.

Tallers de música

L’Ateneu Juvenil acollirà dos tallers musicals. Els dissabtes 4, 11 i 25 de juliol, de 10 a 14:30 hores, i per un preu de 15 euros, es podrà participar a un taller de bateria. Mentre que els dimarts, dijous i divendres d’agost, d’11:30 a 13:30 hores, tindrà lloc un taller gratuït de guitarra. Per últim, destacar que també s’han programat diverses activitats educatives com un campus tecnològic per aprendre a dissenyar amb 3D, robòtica Lego, cursos de preparació del PET i del First Certificate, tallers de pintura, tallers de teatre i expressió corporal, etc. La majoria d’aquests cursos i tallers se celebraran en horari de matí a l’Ateneu Juvenil.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web