Menu
RSS

El grup d’havaneres Port Salou presenta el seu nou CD davant una sala a vessar d'amics

El grup d’havaneres Port Salou presenta el seu nou CD davant una sala a vessar d'amics

El grup d’havaneres Port Salou va presentar divendres passat, dia 15 d’abril, el seu CD titulat Ja som a port, un acte multitudinari que fou molt proper i que va ser ric en matisos d’afecte, companyonia, talent i bons auguris d’èxits futurs.

Els components de la formació Milena Mitkova Pancheva, directora, d’origen búlgar i acordionista professional; Manel Macho-Quevedo, guitarra i baix; Paco Montero (baix, veu), Antonio León i Jesús Zambrano (tenors) es van posar el públic a la butxaca amb un concert ple de peces escollides a consciència, com si dels ingredients d’un bon menjar es tractés.

Durant la presentació, Manel Macho-Quevedo va tenir paraules d’agraïment per a Esteve Tomàs, creador i compositor de moltes de les havaneres de l’actual repertori de Port Salou. També va fer referència al Joan del Mónaco i al Quico Orts.

Així mateix, Macho-quevedo va referir-se a la figura del recentment desaparegut Vicente Serrano, gran trompetista i músic; i als companys de la Coral Eixàrcia. També va esmentar el Joan Farré, un dels fundadors del grup, que en aquests moments es troba a l’estranger.

Un parell de missatges importants de la introducció al concert fou el de la “responsabilitat de dur el nom de Salou a les espatlles” i, d’altra banda, la gratitud cap a la directora Milena Mitkova Pancheva “pel seu esforç, il·lusió i lleialtat”.

L’actuació de Port Salou va incloure 10 peces de diversos autors, tres de les quals van comptar amb la participació de les sopranos M. Carme Duran i Miracle Seguí, que van interpretar El abanico y La paloma, respectivament.

Milena Mitkova Pancheva, per la seva banda, va sorprende a la meitat de l’actuació amb un bonic vals que va tocar magistralment amb el seu acordió. Pel que fa al disc de Port Salou, cal dir que ha estat editat per Icària i se n’han fet 500 exemplars, que el dia del concert van tenir una molt bona acollida, segons ha indicat Manel Macho-Quevedo.

L’integren les següents interpretacions: Mare vull ser pescador; Golondrina mensajera; La barca xica; Cantinero de Cuba; La barca abandonada; La Botiguera; Habanera de Cádiz, Rosina; Lola la tabernera i Sóc pescador.

Darrera modificació elDivendres, 22 abril 2016 18:41

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web