Logo
Imprimir aquesta pàgina

Gisela: ‘Treballar per Disney m’ha donat credibilitat com a artista’

Gisela: ‘Treballar per Disney m’ha donat credibilitat com a artista’

Després de participar al programa ‘Operación Triunfo’ (2001), la cantant Gisela Lladó (Bruc, Barcelona, 1979) es va convertir en una de les veus de Disney Espanya. A més de la seva carrera en solitari, l’artista porta tres anys com a productora del seu primer musical infantil, ‘Gisela y el libro mágico’, que arriba el pròxim 30 d’abril al TAS.

Què és ‘Gisela y el Libro Mágico’?

És un espectacle familiar amb màgia, fantasia i música que inclou les cançons de les pel·lícules infantils més conegudes que han marcat la meva infància. Allí, sóc una fada que encara no té tots els poders i començo un viatge per a fer-me forta amb el llibre màgic i el bruixot del bosc per derrotar a la bruixa. 

Amb qui comparteixes escenari?

Som una companyia de quinze persones, entre artistes i tècnics. Hi participa Elsa Anka, que fa de bruixa i Carlos Benito, que és el bruixot. També hi participen set artistes com a ballarins i cantants.

Com va sorgir el projecte?

Arran de la meva participació a Disney, se’m van obrir les portes del món familiar i infantil. Vam crear una productora petita, Dream Planet Producciones, i a partir d’aquí vam pensar en fer un musical. Ser productora suposa molta més feina, però és molt satisfactori. És com crear el teu propi fill.

Què és el més gratificant?

Veure com els nens s’ho passen bé, criden, canten... i com els pares tornen a la seva infància. Trenquem aquesta tercera/quarta paret que té el teatre fent-los participar.

Són molt exigents els nens com a públic?

És el públic més exigent de tots, ja que si una cosa no els hi agrada marxen. Tenim molta responsabilitat amb el contingut, ja que ha ser positiu, amb missatges de valor, de creure en un mateix...

Com ets sents dalt de l’escenari?

Em sento com una nena més. Intento que els nens em vegin com un ésser màgic, que sóc com ells i així interactuar junts.

Has posat la veu a molts personatges Disney.

Per mi ha estat una de les millors experiències de la meva vida, ja que sóc fan des de ben petita. Treballar per a Disney Espanya és un privilegi i m’ha donat l’oportunitat d’arribar on sóc avui en dia. M’ha proporcionat una imatge a l’hora de fer coses per nens i, també, credibilitat com a artista.

Al teu últim disc Sugarwood (2013), et vas atrevir amb un tema més dance.

M’agrada molt aquest tipus de música i em vaig arriscar a fer-ho. Va agradar molt, però no vaig continuar, ja que el teatre m’exigia molt més i era el que volia fer en aquell moment. He deixat en stand by la meva carrera discogràfica però en qualsevol moment hi torno. 

Com recordes la teva experiència a ‘Operación Triunfo’?

Va ser molt impactant i dura en alguns aspectes, ja que deixes per un temps la teva gent, tens molta pressió... Però com estàs fent una cosa que t’agrada et recompensa. Va suposar un gran canvi, ja que vaig deixar els estudis, em vaig convertir en una persona coneguda... OT em va donar una empenta cap a aquest món però després vaig haver de lluitar per a mantenir-m’hi.

Enguany has estrenat el teu videoblog a Youtube.

És una cosa que ja feia temps que volia fer, però no és fàcil, ja que necessites tot un equip darrere. M’agrada molt comunicar-me amb la gent i és com tenir un espai propi per fer el que vulguis, per compartir...

Et defineixes com una artista polifacètica. 

Les persones no només servim per a fer una sola cosa. Jo he fet coses per nens i per adults i no són coses incompatibles. Sí que és veritat que aquí l’encasellament es fa molt de pressa. Però per sort, jo encara no l’he patit i sempre he fet el que he volgut.

Com veus el món de la música?

Actualment hi ha pocs canals potents de promoció. Ja no és el que era. Internet està molt saturat i cada vegada costa més. Però es fa música i hi ha bons músics.

Quins projectes de futur tens? 

Encara tenim moltes dates amb ‘Gisela y el libro mágico’, i estem creant un nou espectacle per a adults per l’any vinent amb Mónica Pérez. Estic també fent el ‘Roller Cinema Show’, que és un espectacle amb patinadors. Vull seguir amb el meu videoblog i preparar el musical ‘Gisela y el libro mágico 2’.

Darrera modificació elDivendres, 29 abril 2016 18:59

L'últim de Shaila Cid

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.