Menu
RSS

El festival Tarraco Viva estrena un joc de pistes sobre Cleòpatra al jaciment de la Llosa

El festival Tarraco Viva estrena un joc de pistes sobre Cleòpatra al jaciment de la Llosa

Cambrils és, per vuitè any consecutiu, subseu del Festival de Recreació Històrica Romana Tarraco Viva, que es celebrarà des del 14 de maig a Tarragona. Com a novetat, el jaciment de la vil·la romana de la Llosa acull l’estrena de l’activitat de caire familiar batejada com 'Els amulets perduts de Cleòpatra'.

Aquesta activitat va a càrrec d’Iber i es tracta d’un joc de pistes de recreació de la vida quotidiana de la vil·la que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri de La Llosa. La visita s’estrena amb el suport de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i s’ha creat en sintonia amb el lema de l’edició d’enguany del festival: 'Roma i Egipte, una fascinació mediterrània'. 

Horari de les activitats

A més de l’activitat a La Llosa, el programa que aquest 2016 es durà a terme per part de l’Ajuntament de Cambrils i del Museu d’Història de Cambrils inclou actes gratuïts que continuen la línia marcada en altres edicions:

 - Dissabte, 14 de maig, descoberta dels habitants de la Llosa a través del joc de pistes guiat “El amulets perduts de Cleòpatra”. A les 10’30h (castellà) i a les 12h (català) a la vil·la romana de La Llosa. Es tracta d’una activitat amb accés gratuït. Col·labora: Associació de Veïns del Barri de La Llosa i Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

- Dissabte, 14 de maig, portes obertes d’11 a 14h i de 17 a 20h al Museu Molí de les Tres Eres amb la nova exposició permanent “Cambrils, els orígens”. Activitat amb accés gratuït. Organitza: Museu d’Història de Cambrils.

- Dissabte14 de maig, portes obertes de 17 a 20h a la vil·la romana de La Llosa on podreu descobrir in situ l’aplicació virtual gratuïta Imageene compatible amb dispositius amb sistemes IOS i Android. Organitza: Museu d’Història de Cambrils

- Diumenge, 15 de maig, portes obertes d’11 a 14h a la vil·la romana de La Llosa on podreu descobrir in situ l’aplicació virtual gratuïta Imageene compatible amb dispositius amb sistemes IOS i Android. Organitza: Museu d’Història de Cambrils.

- Diumenge, 15 de maig, portes obertes d’11 a 14h al Museu Molí de les Tres Eres amb la nova exposició arqueològica permanent “Cambrils, els orígens”. Activitat amb accés gratuït. Organitza: Museu d’Història de Cambrils.

- Dissabte, 21 de maig, portes obertes d’11 a 14h i de 17 a 20h del Museu Molí de les Tres Eres amb la nova exposició arqueològica permanent “Cambrils, els orígens”. Activitat amb accés gratuït. Organitza: Museu d’Història de Cambrils.

- Diumenge, 22 de maig, portes obertes d’11 a 14h al Museu Molí de les Tres Eres amb la nova exposició arqueològica permanent “Cambrils, els orígens”. Activitat amb accés gratuït. Organitza: Museu d’Història de Cambrils.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web