Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

La reusenca Ester Ferrando, primer premi de la Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils

La reusenca Ester Ferrando, primer premi de la Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils

L’artista reusenca Ester Ferrando Casas ha guanyat el primer premi de la 2a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils, dotat amb 6.000 euros, per l’obra titulada 'Havent dinat'. El jurat també ha decidit atorgar un accèssit dotat amb 1.000 euros a l’obra “Lujúria” de la ceramista Cristina Salvans, nascuda a Tortosa i resident a Cambrils.

El veredicte es ve fer públic dissabte, 26 de novembre, durant l’acte de lliurament dels Premis Vila de Cambrils, que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament. També es va donar a conèixer el noms del guanyador del 6è  Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall. L’obra “A sol post arriben les muses” d’Ivone Puig Artigues de Sabadell s’ha emportat el premi, dotat amb 3.000 euros i la publicació de la novel·la per part de Cossetània Edicions.

Pel que fa al 5è Premi de Poesia Vila de Cambrils, el jurat  ha acordat per unanimitat la concessió  del primer premi, dotat amb 500 euros, al gironí Pere Gorgoll i Noell, per l’obra 'Quan no hi hagi res per recordar'. El segon premi de poesia, dotat amb 200 euros, l'ha recollit el reusenc Aureli Trujillo Cabezas, per l’obra titulada 'Quan tot just claregi'.

L’acte va comptar amb la música del Duo de Jazz i un aperitiu cedit per Vermut Miró. A més, el públic va poder tastar una de les obres finalistes, la de l’artista vallenc Jordi Martorell que consistia de pastissos fets amb tinta comestible. Aquesta va ser una mostra d’art efímer, un dels arts que engloba la biennal, juntament amb la pintura, l’escultura, la fotografia, la il·lustració, l’assemblatge i  les instal·lacions.

 

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web