Menu
RSS

Paula Valls, veu del darrer spot de la Marató de TV3, el 3 de març a l'Auditori de Vila-seca

Paula Valls, veu del darrer spot de la Marató de TV3,  el 3 de març a l'Auditori de Vila-seca

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano i l’assessor de programació de l’Auditori, Xavier Pastrana, han presentat avui en roda de premsa la nova programació de la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, la qual ja va encetar el passat 19 de febrer Camerata XXI amb el concert familiar ‘Mirant al mar’.

Josep M. Pujals, president de la Fundació Auditori Josep Carreras, ha iniciat la seva intervenció explicant que, com a novetat, la temporada de primavera compta enguany amb el concert Òpera Jove, un projecte del qual formen part alumnes avançats dels diversos centres com ara El Liceu i que vol acostar l’òpera al públic en general, a través d’un espectacle atractiu que tindrà lloc el 7 d’abril. A més, ha destacat que el primer concert de la temporada, el proper divendres 3 de març, anirà a càrrec de la cantant Paula Valls, veu del darrer spot de la Marató de TV3, que interpretarà les cançons del seu nou disc, ‘Black and White’.

En aquesta temporada, tornarà a destacar la presència de diversos estils, tal i com ha afirmat el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano: “apostem per la música ben feta del nostre territori, amb el concert dels grups residents Alart Quartet, acompanyat d’Albert Guinovart, i el Cor Scherzo, amb el concert ‘De les arrels al cel’”.

D’altra banda, s’ha destacat el concert d’Ignacio Rodes, un dels màxims exponents de la guitarra, que també oferirà classes magistrals als alumnes del Conservatori. Quant a concerts corals, el públic del Carreras podrà gaudir del Cor Vivaldi, de veus blanques i, en concerts de gran format, destacarà la presència de l’Orquestra Càmera Musicae, que presentarà dues propostes molt diferents el 21 d’abril i el 12 de maig. El tancament de la temporada anirà a càrrec dels grans Ricard Miralles i Josep Mas “Kitflus”, pianistes acompanyants de Serrat, que interpretaran les seves cançons més conegudes en un estil jazzístic.

Una vegada més, tal i com ha explicat Xavier Pastrana, el Cor Sant Esteve actuarà el 5 de maig. En aquesta ocasió, juntament amb l’actor Enric Arquimbau, rendiran homenatge al món de les fàbules, amb la música que el mateix Pastrana ha composat i que, posteriorment, s’estendrà pel territori en diversos concerts. D’altra banda, l’Orquestra Händel, que compta amb alumnes de nivell superior del Conservatori, ens portarà de viatge pel centre d’Europa amb obres de Mozart, Xaikovsky, Rossini, Mascagni o Grieg, el 19 de maig.

Darrera modificació elDijous, 23 Febrer 2017 18:40

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web