Menu
RSS

La Biblioteca de Salou celebra els seus 25 anys amb un nou logotip

La Biblioteca de Salou ha rebut recentment una donació de llibres infantils de mans del Club Tennis Salou H2O. La Biblioteca de Salou ha rebut recentment una donació de llibres infantils de mans del Club Tennis Salou H2O.

La Biblioteca Municipal de Salou celebra aquest 2017 els 25 anys de vida i ho fa organitzant un seguit d’accions que pretenen reivindicar la vitalitat de la instal·lació i el servei a la ciutadania i estrenant nou logotip.

Segons ha explicat la regidora de Cultura, M. José Rodríguez, “tenim previstes 25 accions que promouran la lectura, tant impresa com audiovisual, en format llibre, sonor i digital, en llenguatge cinematogràfic i gràfic, a dins i fora de la Biblioteca, a través de les xarxes i en tallers presencials, de forma individual i també col·lectiva, íntima i festiva... Accions en tots els formats que té la lectura avui dia”.

Així, aquests darrers dies s’han iniciat la primera de les accions: la presentació del canvi de logotip que seguirà un conjunt d’activitats els propers mesos. Aquest logo, com es pot veure en un vídeo editat per a l’ocasió, mostra un llibre obert en moviment i s’identifica amb ‘25 anys’ l’efemèride.

Altres accions que es duran a terme properament són l’enregistrament d'un audiollibre, la continuació del bibliOjOc sobre Salou, la creació d’una APP per a mòbil, la celebració d’un concert infantil, a més d’una exposició sobre els escriptors que han passat per la Biblioteca, un taller d'escriptura creativa; una excursió fins a la Biblioteca de Catalunya, una cata literària, l’organització d’una flashmob d’usuaris; una trobada de booktubers; l’edició d’una auca o infografia dels 25 anys.

De fet, entre la llista d’activitats que es desenvoluparan els propers mesos també hi ha la celebració d’un club de lectura amb l’escriptor i supervendes Xavier Bosch, a més de projeccions de cinema + tertúlia; un concurs fotogràfic de racons de lectura de Salou, premis als superlectors, trobada de videojocs... entre un llarg etcètera.

Apuntar finalment que, des del govern municipal, s’està treballant en una nova biblioteca per ampliar i millorar el servei que es presta al ciutadà.

Darrera modificació elDimecres, 31 Maig 2017 12:23

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web