Menu
RSS

Neix un nou festival de música clàssica a Salou

Neix un nou festival de música clàssica a Salou

El Festival Internacional i Acadèmia d’Estiu Salou Costa Daurada és un esdeveniment que fusiona l’activitat docent d’una Acadèmia d’Estiu amb la d’un Festival Internacional format per més de 80 reconeguts intèrprets, professors i pedagogs dels cinc continents, així com tots els alumnes de l’Acadèmia de forma activa. El festival, tindrà lloc del 8 de juliol al 15 d’agost de 2017 a Salou. 

En el darrer plenari municipal es va aprovar el conveni de col·laboració amb els organitzadors, del que vol ser un espai de trobada de professionals i alumnes i de col·laboració integral entre músics, públic i estudiants durant cinc setmanes, com ha explicat la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez. 

El Festival inclourà més de 150 concerts que es realitzaran al llarg de tota la Costa Daurada. Es tracta d’un esdeveniment singular i únic en el qual les classes magistrals s’oferiran juntament a un Festival Internacional en què participaran més de 70 reconeguts artistes i docents dels cinc continents i que es desenvoluparà a espais com la el TAS, Escola de Música, Centre Cívic, la plaça de les Comunitats Autònomes, la Torre Vella, el Parc de la Ciutat, la Masia Catalana o el Passeig de Jaume I.

El Festival ha creat el seu segell Debut, mitjançant el qual els estudiants debutaran com a solistes i directors d’orquestra amb la SALOU FESTIVAL ORCHESTRA, realitzant més de 150 concerts a diferents municipis de la Costa Daurada. Entre els concerts destacats figuren 16 simfònics a l’aire lliure, així com el concert inaugural a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya - JOFICAT, que acompanyarà al gran pianista Cyprien Katsaris a l’obertura del Festival.

L’Acadèmia d’Estiu oferirà a tots els seus alumnes un alt nivell musical mitjançant la seva oferta lectiva: Classes Magistrals, Cursos de Solista amb Orquestra, Direcció Orquestral, Música de Cambra, Acadèmia d’Orquestra, Tallers, Conferències i, sobretot, una participació activa al Festival, en els Concerts Debut, així com en el Concurs Internacional que premiarà als millor participants.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web