Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cambrils comptarà aquest estiu amb un nou festival de música lírica

Cambrils comptarà aquest estiu amb un nou festival de música lírica

Aquest estiu, Cambrils comptarà amb una nova proposta cultural que neix amb la voluntat d'oferir un racó per a la música lírica amb dos concerts que es celebraran els mesos de juliol i agost. Es tracta de l'edició cero del Daurada Escena, un festival líric amb vocació internacional l'ambaixador que té al cantant d'òpera Àngel Òdena com a ambaixador. 

Daurada Escena proposarà dues vetllades estivals davant del mar –acompanyada d’ un còctel-sopar- que aspira a generar una experiència de qualitat als visitants. El lloc escollit són els jardins de l'hotel Estival Eldorado Platja de Cambrils.

Amant i compromès amb la seva terra, el tarragoní Àngel Òdena pretén aportar una innovadora i elegant proposta a turistes i residents al territori que porta implícit l'intercanvi entre cultures. Mitjançant la música y el cant clássics, Òdena proposa transferir l’identitat i els valors entre els pobles mediterranis.

La primera edició de Daurada Escena té com a principal objectiu donar a conèixer la singularitat d'un esdeveniment programat en dues gales líriques de primer nivell, amb tres artistes habituals dels grans teatres espanyols com el Gran Teatre del Lliceu, el Teatro Real de Madrid o el Teatro de la Maestranza de Sevilla, acompanyats per al pianista Anna Creixells.

El 26 de juliol, a les 20 hores, arribarà l'actuació d'Àngel Òdena, baríton, i el 16 d'agost, a les 20h, serà el torn de Sara Blanch i Albert Casals, soprano y tenor.

Darrera modificació elDivendres, 23 Juny 2017 14:56

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.