Menu
RSS

unnamed

Prop de 30 artistes obriran les portes dels seus tallers a Cambrils

Prop de 30 artistes obriran les portes dels seus tallers a Cambrils

En el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada, aquesta cap de setmana arriba a Cambrils la desena edició de Tallers Oberts, amb la participació de 29 artistes locals i una festa d’aniversari a la Torre del Llimó.

Una festa oberta a tothom per celebrar els deu anys de Tallers Oberts, amb un cocktail 'meet ang greet' i un concert amb Stromboli Jazz Band, serà la gran novetat dels Tallers Oberts d'enguany. La festa tindrà lloc a la Torre del Llimó el dissabte dia 16, a partir de les 21 hores.

Concretament, 29 pintors, escultors, fotògrafs, artistes visuals, joiers, restauradors, ceramistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics i instal·ladors obriran un total de 17 tallers perquè els visitants puguin conèixer la seva obra, descobrir el procés de creació i intercanviar impressions. Els i les artistes participants obriran les portes dels seus tallers els dies 16 i 17 de desembre en horari oficial de 11 a 15 hores i de 17 a 20 hores. 

Els artistes participants en aquesta edició són Jobacasén, Jesús Gómez, Xavi Castellnou, Roser Coma, Marta Fàbregas , Gemma Felip, Nuri Mariné, Laura Mestres, Marta Nolla, Ma Lluïsa Recasens, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Belen Domingo, Sara Estalella, Blanca Castillo, Silvia Arenas,  Pere Estadella.

A més, hi trobareu els artistes convidats Joan Lluís Llorens, Francesc Munté, Queralt Osorio, Rosa Agustí, Meritxell Varela, Dolors Castells, Isabel Cavedo, Montserrat Recasens i Berta Sala.

Com en altres edicions,  un dels edificis més emblemàtics del municipi, la Torre del Port, acollirà a 7 artistes (Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Belen Domingo, Blanca Castillo, Sílvia Arenas i Sara Estalella), que portaran allí el seu taller gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils.

Vermut Miró segueix col·laborant amb aquest projecte cultural i oferirà un petit tast en cada taller. En aquesta edició, també es manté el sorteig entre tots els visitants als tallers de l’obra que els artistes exposaran en el seu taller, realitzada de forma expressa per formar part dels sorteig. La persona guanyadora podrà escollir l’obra de l’artista que prefereixi. En tots els casos l’obra tindrà un valor aproximat de 200 euros.

També s’ha presentat la Guia de Tallers Oberts, que ha editat el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La nova imatge ha estat dissenyada per Macho Studio, artistes gràfiques que també participen en aquesta edició.

A la Guia hi ha la informació necessària perquè les persones interessades puguin seguir la ruta dels tallers. A més de gaudir dels artistes i la seva obra, fent aquest recorregut els i les visitants coneixeran una mica millor Cambrils i podran gaudir dels espais del municipi amb activitats paral·leles organitzades i destinades a petits i grans, totes descrites a la guia.

Darrera modificació elDimecres, 13 Desembre 2017 19:32

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web