Menu
RSS

unnamed

Mag Vidi: ‘Fer riure amb la màgia fa que un espectacle passi del 9 al 10’

Mag Vidi: ‘Fer riure amb la màgia fa que un espectacle passi del 9 al 10’

Una vegada més la màgia tornarà a tenir cabuda dins de la programació de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca. Aquesta vegada l’encarregat de portar la il·lusió a grans i petits serà el Mag Vidi, alter ego del vila-secà Aleix Vidal. Té només 17 anys i ‘Risotemagia’ és el primer espectacle que produeix. L’estrenarà pel públic de casa el pròxim 23 de gener al Circ dels Somnis, el mateix indret on va néixer la seva vocació.

“De petit jo tenia pànic escènic, però va ser en aquesta plaça i aquesta mateixa carpa on vaig començar a estimar això”, recorda. Tenia set anys i va tenir l’oportunitat de conèixer dos dels artistes que actuaven al Pallassòdrom. Alguna cosa se li va moure per dins. “Jo ja em muntava les meves pel·lícules a casa, però després sortia i no volia que ningú em veiés. Arran d’aquest espectacle vaig dir: ‘jo de gran vull viure de fer riure i que la gent s’ho passi bé amb mi’”, explica.

Per al Mag Vidi, la comèdia és una part imprescindible en la seva concepció de la màgia. “Estic enamorat de la màgia. Deixar a la gent amb la boca oberta no té preu, però fer riure és el que més m’agrada del món i el que m’omple de satisfacció. A vegades arribo al punt d’haver de fer menys jocs perquè m’he entretingut més en la comèdia que en la màgia”, confessa. “Per a mi, fer màgia i alhora fer riure és el que fa que un espectacle passi de tenir un 9 a un 10”. 

Aquesta vessant còmica l’ha volgut plasmar a ‘Risotemagia’. Un show on els trucs i les il·lusions es nodreixen amb altes dosis d’humor i un guió que ha elaborat a partir d’experiències personals. “No volia fer una successió de jocs. He buscat un fil conductor a partir d’experiències que tots vivim en el dia a dia, amb anècdotes i situacions comunes amb les que tothom se senti identificat”, detalla. A l’escenari l’acompanyarà la seva ajudant, Mariona, però promet també molta participació per part del públic assistent.

Tot i que ara estrenarà el seu primer espectacle, el Mag Vidi compta ja amb experiència en diferents escenaris. Amb només 13 anys, i també per la Festa Major de Sant Antoni, es va convertir en el mestre de cerimònies d’una gala de varietés. “A partir d’aquí tot va ser una bola de neu”, afirma. També ha actuat a festes privades, en hotels, a la Gala de Màgia del Teatre Bràvium de Reus o a la Fira Medieval de Vila-seca, per exemple.

Com la majoria de mags, és autodidacte, tot i que actualment s’està formant en arts escèniques i cursa el batxillerat artístic. La seva meta és arribar a l’Institut del Teatre de Barcelona i convertir-se en dramaturg i director escènic, a banda de continuar amb la seva formació d’actor.

L’estrena de ‘Risotemagia’ arribarà el pròxim dimarts 23 de gener, a les 18 hores, al Circ dels Somnis. L’entrada és gratuïta, però cal recollir prèviament les invitacions a taquilla. El adults hauran de fer un donatiu solidari d’un quilo de llegums, cereals o pasta que servirà en benefici del Banc d’Aliments de Vila-seca.

Darrera modificació elDilluns, 22 Gener 2018 21:01

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web