Menu
RSS

unnamed

Engega una primavera d’estils heterogenis a l’Auditori Josep Carreras

Engega una primavera d’estils heterogenis a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori Josep Carreras vol fer aquesta primavera un pas més en el seu objectiu d’obrir-se a nous públics. La programació de la nova temporada manté la seva aposta per formacions locals i per una gran varietat d’estils, amb cabuda per la música de cambra, les orquestres simfòniques i la lírica, però també per sons més contemporanis com el jazz, el blues o el gospel.

La primavera del Carreras comptarà amb 16 espectacles fins al mes de juny. El tret de sortida el donarà el baríton tarragoní Àngel Òdena en un dels plats forts de la nova temporada. El seu concert, ‘Del lied europeu a l’òpera italiana’ es celebrarà aquest divendres 16 i acabarà amb una degustació de cava entre els assistents.

Una de les novetats que s’han introduït aquesta temporada és que s’han diferenciat els espectacles en tres tipologies; els concerts de la Fundació Auditori Josep Carreras, altres concerts i els de caire solidari. L’entrada a tots els espectacles tindrà un preu de 10 euros, excepte el de Manu Guix, que costarà 15; i els familiars, que seran amb invitació.

Precisament aquesta primavera s’han programat dos concerts de caire familiar, que tindran lloc els diumenges pel matí. Aniran a càrrec de la companyia del príncepo Totilau, el 25 de febrer, i de la Dàmaris Gelabert, el 18 de març.

La solidaritat també tindrà un pes especial aquesta primavera, amb tres espectacles que destinaran la recaptació a diverses causes. Per una banda, el Cor Scherzo i el Cor Sant Esteve actuaran aquest diumenge 18 de febrer en benefici de l’associació Voluntaris Socials per Vila-seca. Per a tots aquells que no puguin assistir al concert, o vulguin fer una aportació extraordinària, podran col·laborar-hi fent la seva aportació a la Fila 0, al número de compte de La Caixa ES88 2100 0154 4002 0029 0550. 

El 25 de març, la companyia La Teatr’Era portarà a l’escenari del Josep Carreras per primera vegada una obra de teatre, ‘El Florido Pensil’, una comèdia divertida i solidària amb el poble de Guatemala. A més, la formació de gòspel africana Abataano, que actuarà el 29 d’abril, destina els beneficis dels seus concerts a un orfenat que ajuda a nens i nenes sense recursos a Uganda.

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals, va explicar en la presentació de la temporada de primavera que s’han buscat preus populars per tal d’aconseguir atreure nous públics. “No volem un auditori que sigui elitista, volem un auditori on la gent pugui venir i comprar l’entrada sense fer una gran despesa”, va afirmar, tot incidint en què la meta és que també s’apropi públic de fora de Vila-seca.

Un dels problemes que pateix l’auditori, va apuntar Pujals, és el dèficit d’abonats que no assisteixen als concerts i que deixen el seient lliure en els concerts que entren dins de l’abonament de temporada. Cal apuntar que l’auditori compta cada temporada amb uns 200 abonats i que la capacitat de la sala és de 400 places. El pressupost de la temporada ronda els 40.000 euros.

Tots els espectacles de la temporada de primavera:

16.02 - Àngel Òdena

18.02 - Cor Scherzo i Cor Sant Esteve

25.02 - La companyia del príncep Totilau

02.03 - Kebyart Ensemble

18.03 - Dàmaris Gelabert

25.03 - Teatre per Guatemala La Teatr’Era

06.04 - Manu Guix

13.04 - Leonel Morales i Alexandre Hülshoff

20.04 - Raphaella Smits

29.04 - Abataano

05.05 - Cor Sant Esteve

11.05 - Orquestra Simfònica Camera Musicae

12.05 - Bagaria - Colomé

20.05  - Orquestra Händel

01.06 - Alart Quartet i David Apellániz

08.06 - Anthus

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web