Menu
RSS

unnamed

Les visites guiades a La Cella tornen aquesta Setmana Santa

Les visites guiades a La Cella tornen aquesta Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa tornaran les visites guiades al jaciment arqueològic de La Cella, al Cap de Salou. L’objectiu principal d’aquestes visites és mostrar aquest poblat protohistòric dels segles IV-III aC, un dels actius patrimonials i turístics més importants de Salou.

Entre les particularitats del jaciment de La Cella destaca la seva excel·lent ubicació al costat de la costa, el seu sistema defensiu, l’arquitectura domèstica i les seves cases complexes, els seus carrers i el seu urbanisme, les seves activitats econòmiques o més quotidianes i els seus costums.

Aquestes visites les realitzarà un dels responsables de l’equip que ha portat a terme les campanyes arqueològiques, el Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV, que organitza aquestes jornades juntament amb l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, empresa spin off de la pròpia URV, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou. Les visites serviran per explicar tant les característiques principals de l’assentament com els resultats obtinguts en els treballs arqueològics i la seva interpretació.

Els dies programats per fer la visita són el dissabte 24 de març al matí (a les 11:30 en castellà i a les 12:45 en català) i el dijous 29 de març a la tarda (a les 17:00 en català). L’activitat es completarà amb la visita a través de la realitat virtual, a un dels edificis principals, un autèntic viatge a través de la història.

Es recomana fer reserva prèvia al telèfon 659 11 10 81 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Les visites tenen una durada aproximada d’una hora. El preu de l’activitat és de 9 euros pels adults; de 4 euros pels nens d’entre 7 i 12 anys i de 20 euros per una família (amb 2 adults i 1 o 2 nens).

Les activitats al jaciment arqueològic de La Cella no s’acabaran aquí, sinó que tindran continuïtat durant el mes d’abril (cap de setmana del 20 al 22 d’abril) amb unes jornades de caire més familiar i al llarg dels mesos d’estiu amb una programació que inclourà altres visites guiades, petites recreacions històriques i tasts comentats de cervesa ibèrica.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web