Menu
RSS

unnamed

El cicle de primavera del Josep Carreras celebra els 40 anys del Conservatori de Vila-seca

El director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano, l’assessor de programació, Xavier Pastrana, i el president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals. El director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano, l’assessor de programació, Xavier Pastrana, i el president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals.

La Fundació Auditori Josep Carreras ha presentat aquest dilluns la programació de la temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una imatge renovada i que inclou un total de 15 concerts fins al mes de juny. La presència de nombroses agrupacions locals servirà per iniciar la celebració dels 40 anys del Conservatori de Vila-seca.

Amb el lema 'Emociona't amb la música, la programació de primavera s'ha iniciat recentment dins els actes de Festa Major d'Hivern amb l’actuació del pianista Enrique Bagaría, que també va oferir una masterclass als alumnes del Conservatori. El cicle, però, pren protagonisme aquest divendres 1 de febrer amb el concert especial del mestre Jordi Savall. Al costat de Xavier Díaz-Latorre oferiran un concert que porta per títol 'Folias & Romanescas'.

Enguany, “és un any especial ja que commemorem el 40 aniversari del Conservatori de Música de Vila-seca, amb una trajectòria plena d’èxits que han contribuït a que la música tingui un pes important a Vila-seca i al territori” ha afirmat Josep M. Pujals, president de la fundació. Per aquest motiu, sis dels concerts de la programació estaran protagonitzats per músics relacionats amb el centre.

El responsable de programació de l’Auditori i director del Conservatori, Josep F. Solórzano, ha explicat els cinc grans eixos en què pivota el cicle de primavera: “La gran riquesa musical que presentem es fonamenta en la continuació del cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps, en el concert estrella de Jordi Savall, en la commemoració dels 40 anys del Conservatori, en els concerts familiars gratuïts i en la continuïtat de la residència del Quartet Gerhard”.

Per la seva banda, l’assessor de la programació, Xavier Pastrana, ha donat a conèixer els cinc concerts de música coral de la temporada on destaquen el concert del Cor Sant Esteve titulat “La cançó oblidada”, que és homenatge a la memòria històrica amb referència i adaptacions de la música que es cantava a les escoles abans de la Guerra Civil, i el concert de l’Ensemble O Vos Omnes, que presentarà el seu nou disc amb l’estrena d’una obra del compositor Joan Magrané.

La programació complerta de la temporada, els preus i les entrades, es poden consultar a la web de l'Auditori: auditorijosepcarreras.cat

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web